Меню

Избрани новини

Музика

Творчески климактериум! Мария Илиева рециклира стари песни

Хищната за свежа плът певица прикотка нови рапъри младоци

Ангажирахме музикален критик, който да направи разбор на най-новия продукт в творчество на Мария Илиева, макар и да е доста крайно, публикуваме неговото мнение пред LifeOnline.bg дословно:

Тежка творческа криза мори залязващата дива на българската поп музика Мария Илиева, и този факт кара зевзеците в публичното пространство да се подсмихват под мустак.

Както всички знаят, последният истински хит на разюзданото мамче датира от далечната ера на зората на демокрацията, и за нейно съжаление не е собствено творение, а колаборация.

Следродилните й напъни да даде живот на хит след толкова много години, категорично удрят на камък.

През последните петилетки и тримата й оцелели почитатели са принудени да се задоволяват с претенциозни нискокачествени бози за бутикова употреба, тъй като както вече констатирахме - на масовата публика ѝ дреме точно на шапката за застаряващата изпълнителка и нейните отчаяни опити да звучи и изглежда млада.

Новото-старо, което Илиева е сготвила за малобройната си публика е още по-неслушаема и неприятна версия на сингъла ѝ от преди няколко месеца "Всичко". Припомняме, че въпросното парче мина тотално незабелязано на фона на мощните хитачки на наполовина по-младите от Марийчето колежки Гери - Никол, Дара и Симона Загорова.

Вероятно интимната ѝ мисъл е била тъй като никой така или иначе не разбра за съществуването на оригинала на "Всичко", да пробута рециклираната му версия за чисто нов продукт.

Уви, единственото запомнящо се в нескопосаното творение е отново рециклиран фрагмент от стар нейн хит, датиращ от далечните времена когато имаше песни в класациите и беше млада и вървежна. Тоест - много отдавна.

За цвят, или просто защото има нужда от свежа млада плът около себе си, 40-годишната бивша звезда е поканила в злополучния си ремикс да ѝ рапират тумба неизвестни млади лъвчета.

Предполага се, че идеята е те да пръскат флуиди наоколо и да я карат да се чувства желана.

Призоваваме техните майки да се самосезират, преди дечурлигата им да бъдат творчески и сексуално употребени от певицата, популярна в последните години предимно със сексуалните си забежки с невръстни хип-хоп изпълнители.

В неособено високобюджетната видео продукция, виждаме ветеранката с широко разтворена пазва да се мята като натровена с гъби, оставяйки ни да се чудим какво точно иска от тези деца в своя клип?!

А: Да се възползва от популярността им сред по-младата аудитория, или Б: Просто да ги накърми.

И за да е падението пълно, набитото ни ухо ясно долови, че парчето убиец на кариерата на Илиева е зле прикрит copy/paste на последното от Бионсе и Джей Зи - "Apeshit".

Дали пък няма кой да й даде акъл да сложи край на тази творческа мъка?!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати