Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мария Илиева скубе коси! Класация обяви тялото на Атанас Колев за най-секси на плажа!

Рапъра отвя Галин, Божидар Митрев и Благой Найденов

Мария Илиева си паднала по Атанас Колев не само заради красивите му очи, но най-много я грабнало тялото му, шушукат светските клюкари.

За нейно съжаление, непокорният варненски рапър не игра дълго по нейните правила. Наско избяга от кревата на изпълнителката не само защото проумя, че е просто поредната секс играчка в кревата й, но и след като осъзна, че няма да направи кариера покрай нея.

Мария Илиева и Атанас Колев

Сега тя може да само да съжалява, защото за разлика от пухкавия й осеменител Георги Михайлов, от когото роди дете, Наско има тяло за грях и перспективата да стане добър гинеколог.

Предаването на bTV „Мармалад“, където водещ е друга нейна креватна играчка Иво Аръков, често обръща внимание на Наско. Преди време той беше сред специалните гости на съботното шоу, а сега влезе в седмичната класация с водещ Мария Силвестър, видя репортер на LifeOnline.bg.

И по-точно не Наско, а неговото секси тяло с изваяни плочки. Спомена за него сигурно кара певицата скубе коси, защото е изтървала от кревата си агнешкото месце обявено за Най-секси плажно тяло у нас.

Атанас Колев се възкачи на върха на класацията оставяйки зад гърба си конкуренцията сред която влязоха изявени спортисти и негови колеги от музикалния бизнес.

Макар и млад, Колев е като гръцки бог. Баскетболиста тренира яко в залата, а когато свали тениска на плажа, жените изпиват тялото му с влажни погледи.

В класацията на „Мармалад“ за най-горещо тяло на плажа, Наско пребори чалгаджията Галин, футболиста Божидар Митрев, волейболиста Николай Николов и дори избута в дъното на списъка гаджето на фолкпевицата Десислава – боксьора Благой Найденов.

Галин, Атанас Колев, Благой Найденов

Задмина Мария ИлиеваКоментари (1)

Румборак Петре ти си мъжката ВИОЛЕТА..от игри на волята
22.11.2023 19:58 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза