Меню

Избрани новини

Звездите

След Гери-Никол и Наско Колев нареди нагласените награди на "БГ Радио"! (видео)

Варненската клика изригна в един глас: Мишоци с надупено стадо овце!

Варненският рапър Атанас Колев се присъедини към съгражданката си Гери-Никол в атаката й срещу "БГ Радио". Утре станцията ще раздаде ежегодните си статуетки във формата на микрофон в Благоевград.

Преди няколко дни арендби дивата изригна в социалните мрежи, след като радиото не я постави в нито една от категориите "БГ изпълнителка", "БГ текст", "БГ песен" и "Видеоклип".

"Най-гледана поп песен в БГ, която е моя, е с 37 милиона гледания и дори не е номинирана. Това е България! Мишките могат да пируват, единствено когато котараната с яката дупара я няма, нали знаете?", изсъска по адрес на "БГ радио" Гери-Никол, както вече LifeOnline.bg писа

И докато тя отсъства от номинациите, там са колежките й Дара и Тита, Михаела Филева, Алекс и Влади, Михаела Маринова, които са лансирани от големи лейбъли за разлика от самопродуциращите се бунтари от Варна.

Мария Илиева Vs Атанас Колев

ПИК припомня, че преди две години Гери-Никол бе номинирана, но не си тръгна с нито една награда, въпреки че се очакваше да обере всички статуетки. Тогава тя покори върха с абсолютния си хит "Ела и си вземи", но не взе награда за песен на годината.

Вместо нея бе отличена Михаела Маринова за "Стъпка напред" с далеч по-малко гледания в "Ютюб", тогава тя грабна и наградата за дебют. Дори скъпите видеоклипове на варненката не бяха оценени, като и в тази категория отличието отиде отново при певицата от лейбъла на Саня Армутлиева.

Разочарована, Гери-Никол намекна за задкулисни игри и още тогава музикални капацитети прогнозираха, че варненката повече няма да помирише номинация. Както се и случва...

На story-то в "Инстаграм"-профила на певицата се появи скрийншот, в който някой също "храни" радиото. Въпреки, че Гери-Никол се е постарала да замаскира чий са писанията, внимателното вглеждане установява, че техният автор е рапърът Наско Колев.

Цитираме писанията му без редакторска намеса:

"Неприятно им е, че преуспяваш и че си на върха, без да си част от надупеното стадо овце, и така си се успокояват сами себе си - като те "изолират". туй ти е най-голямата награда и признание от тях - толкова си високо стоиш и мачкаш, че им бъркаш в здравето дотам, че да не те поканят напук. смешници".

В дясно на колажа е скрийншот от разговор между Гери-Никол и Атанас Колев, който бе качен на story-то й в "Инстаграм". Камерката на апликацията закрива снимката на рапъра, затова сме я извели в голям размер. Високо горе над сърцата се разчита и долната половина от atanaskolev_official - профила на рапъра. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза