Меню

Избрани новини

Звездите

Хистерични пристъпи тормозят Кристиан Костов по десет пъти на ден

Младият изпълнител се оплака от панически атаки и изпрати послание към последователите си

Кристиан Костов, който донесе на България рекордното второ място на Евровизия в Киев миналата година, призна, че се бори с паник атаки.

"Имам някои психологически проблеми и се боря с пристъпи на тревожност от 4 до над 10 пъти дневно. Единственото нещо, което ме държи сте вие", написа в благодарствено обръщение към феновете си изпълнителят на "Beautiful Mess" в социалните мрежи.

Каква е причината за атаките, той така и не издава. Въпреки това призова последователите си да протегнат ръка към важни за тях хора, с които вече не поддържат връзка.

"Толкова е странно, че всеки път, когато погледнете в нечий профил в "Инстаграм", вие си мислите, че той/тя живее перфектно. Нека не забравяме, че това е просто социална медия и не всичко, което тези хора са постнали е реално.

Напишете съобщение или се обадете на някой, който е бил наистина важен за вас преди, но сега не си говорите или сте се скарали и вече не сте приятели. Ние всички заслужаваме втори шанс. Хайде да го превърнем в Ден за свързване! Може би това ще направи вашия ден по-добър, кой знае?", казва още той.

След като подкрепи на сцената в Амстердам групата "Equinox", която ще брани честта на България в рамките на "Евровизия" днес в Лисабон, Костов вече се подготвя за следващия си проект, а именно - албум. Младият изпълнител вече засне фотосесия към обложката на диска, пише "Монитор".

За желанието си да събере парчета в диск той говори още, след като грабна среброто на конкурса в Киев миналата година. "Това е първият ми албум, душата ми, сърцето ми", коментира тогава той.

Подробности около диска все още се пазят в тайна, като не е известно и кога той ще се появи на пазара.

Припомнете си, че Кристиан Костов чрез родителите си прекрати договора си с българския си продуцент Саня Армутлиева и нейната компания „Вирджиния Рекърдс“, за раздялата му първо писа LifeOnline.bg, а самата Саня и останалите медии така и не споменаха разтрогването на договора.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати