Меню

Избрани новини

Музика

Дара, Павел и Венци мрънкат срещу Гери-Никол и Наско Колев (видео)

Триото на Саня подклаждат хип-хоп война срещу своите независими колеги

Макар и да се говори за войни между изпълнителите в поп-фолка, те поне не се плюят един друг в песните си, и неприязънта им остава зад кулисите.

Не така обаче стоят нещата в поп музиката и хип-хопа, забеляза репортер на LifeOnline.bg

От край време изпълнителите от различните лейбъли и самостоятелно продуциращите се дразнят помежду си в своите проекти.

За неколегиалното отношение между младото поколение рапъри първо запя Атанас Колев, който изпадна в немилост след скандалната раздяла с Мария Илиева и нейната музикална компания.

Тогава баскетболиста „сипа“ на бившата си, но покрай нея спомена и Павел, разкривайки задкулисните машинации, злоупотреби, лицемерие и мръсни игри.

Година по-късно Павел и Венци Венц събраха смелост да отговорят на Колев, това става ясно от новото парче на дуето с участието на Дара – „Срещу мен“

Макар и слаб, с текста тройката да се обръща към хейтърите, които уж не спират да злословят по техен адрес.

Прави впечетление, че в един от куплетите Павел рапира:

„Сигурен съм, ‘щото знаеш к‘во. Ня‘а как да видиш бургаско фиаско. Не знам за Гери и за Наско, ‘ма за нас да говорите е педерастко“.

Атанас Колев

Не става ясно какъв е целият контекст на откъса и защо са замесени Бургас и имената на Гери-Никол и Атанас Колев. Не изглежда да е от солидарност и защита.

Явно в търсене на сензация Павел и Венци са решили да се извисят над колегите си, намеквайки, че Гери и Наско стават за дъвка на хейтърите, докато те са на друго ниво.

Ако Дара и Гери-Никол са в добри отношения както твърдят, то първата не би трябвало да бъде съгласна с текста на песента, в която участва.

Уви, както самия Атанас Колев разкри, в големите лейбъли, нищо не зависи от изпълнителите и те са длъжни да се съобразяват с решенията на шефовете си и да правят това, което им се казва и да се надяват, че няма да изпаднат в немилост. 

Рапърър от Варна, откъдето родом са също Дара и Гери, може и да е изкарал кирливите ризи на продуценти и колеги в своите парчета, но никога не е замесвал името на Дарина Йотова.

Очевидно, че е била принудена да се включи в коалиция срещу Гери-Никол и Атанас Колев. От къде идва жалката атака, можем само да гадаем

Явно в търсене на евтина сензация, имената на независимите им колеги са замесени в нищото, но масовата аудитория едва ли ще долови откъде идва всичко.

И така цитатът съвсем спокойно може да се възприеме като обидно подмятане, насочено към участничката в „Като две капки вода“. Както и към Наско, който Яката дупара върло защитава откакто Мария Илиева го отлъчи от шоубизнеса и по всички начини се опитва да изтика в крайните редици на индустрията, коментират от ХотАрена.

Мария Илиева и Атанас Колев

Няколко дни по-рано Дарина публикува в Инстаграм снимка с Павел и Венци, на която компания им правеше Криско. Срещите им по работа са все по-чести, докато Гери скандално прекрати професионалните си отношения с габровеца.

Колев също не може да си позволи да има допирни точки с хитмейкъра, тъй като Кристиян и бившата продуцентка на Колев - Мария Илиева, са много добри приятели и той зае нейната страна при раздялата.

А кажете сега, че всичко е случайно и никой не е искал да обиди или да дразни другия!

Предстои да видим дали „жертвите“ ще отвърнат на удара, имайки предвид, че перихидролената фурия не обича да си правят реклама на неин гръб чрез името й току-така.

Гери-Никол

Павел & Венци Венц с Дара и Криско обявиха хип - хоп война на Гери-Никол и Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати