Меню

Избрани новини

Клюкарник

Вярно ли е това? Каква е истината за Дара и Кекса Папи Ханс?

Крие ли Константин Трендафилов някакви пикантни тайни за личния си живот?

Страстната седмица наистина се оказва пълна с горещи новини и клюки, които мощно разтърсват светския живот на столичани, забелязва репортер на LifeOnline.bg. Дали това се дължи на ретроградния Меркурий, на  липсата на някакви интересни светски събития или на деградацията сред младото поколение знаменитости е трудно да се каже, но въпросите зададени по-горе кънтят в тишината на разпети петък, а сподавените недомлъвки отекват в ушите на светските клюкари.

Отлично информирани източници на интернет таблоида HotArena, близки до певицата Дара, разкриха каква всъщност е истината за връзка й с поета Константин Трендафилов по-известен като Кекса.
Оказва се, че Дара е публичен параван и алиби за истинските любовни трепети на Коцето. Папи-Ханс, както е музикалният псевдоним на Кекса, всъщност си падал нежен тип - фен на лявата посока на движение.

Papi Hans

Дара била напълно наясно с този факт, и затова двамата са много добри приятели и нищо повече. Певицата нямала нищо против да се афишира като гаджето на Кекса, за да пази мъжкото му достойнство.
„Те са като две приятелки, ходят по почивки насам-натам. Дара няма сериозен приятел до себе си и този театър също я устройва. Щом Константин си хване мъжко гадже, двамата се разделят за кратко, защото поетчето не харесва дългите връзки и после отново го раздават влюбени“, споделя близка приятелка на Дара.

Припомнете си, че преди време самият Константин обяви, че не си пада по любовните романтични жестове.
Аз съм обратно на романтичен. Не харесвам вечери на свещи, не харесвам розички по леглото, не харесвам гледки от небостъргачи навръх Свети Валентин. Мисля, че няма никакъв чар в релсите на любовното клише“, споделя в интервю Константин Трендафилов.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати