Меню

Избрани новини

Клюкарник

Богата лелка люби Иво Аръков? Превърна актьорчето в костюмар (снимка)

По коридорите на телевизията го наричали „баболюбец“?

Водещият Иво Аръков напоследък е с изцяло променен външен вид, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Избягалият преди години от Белослав амбизиозен театрал e зарязал спортните дрехи и прически и се движи гладко избръснат и подстриган досущ като млад бизнесмен.

Завоят се дължи на новата му любовна тръпка – 48-годишна столична юристка, която искала младият й любим да захвърли раздърпаните парцали, да обръсне брадата си и да попълни гардероба си с елегантни и изискани костюми, за които лично заплатила, шушукат клюкари.

Тя настоявала, мъжът до нея да отговаря на статута й, макар и да е безпаричен актьор с неуспешна кариера.

Попрецъфтялата дама се запознала с бившето гадже на Мика Стоичкова преди 3 месеца, а ролята на сватовница изиграла колежката на Иво от Би Ти Ви Радост Драганова.

Синеоката водеща карала преди две десетилетия стаж в кантората на по-възрастната дама и двете останали дружки до днес.

Новата тръпка на актьорчето е нотариус в столичния квартал „Младост” и разполага със завидни финансови средства.

Двете й пораснали дъщери са студентки в Англия, тя дори разполага с личен шофьор и живее в просторен апартамент на седемцифрена стойност в близост до сградата на БНТ.

Разбира се, Аръковата афера не е останала незабелязана от колегите му в Би Ти Ви.

Телевизионерите без никакви притеснения го наричат в лицето Еманюел, по алюзия с френския президент Макрон, чиято съпруга е четвърт век по-възрастна от него.

Зад гърба му обаче му викали „баболюбеца“, тъй като не можели да проумеят влечението му към толкова по-възрастни от него дами.

Иво яростно защитавал избора си и твърдял, че е много по-добре да си с улегнала жена, отколкото с някоя 20-ина годишна палавница, която няма представа какво ще иска на следващия ден.

В контра на официалната му версия, театрали разказват за многото му сексуални забежки с млади момичета, които обаче можели да му дадат само секс, за разлика от заможните тьотки, които ухажвал целенасочено.

Приятели на Иво обаче твърдят, че отношението му към новата му леля не се дължало на меркантилност.

Явно набедения за бисексуален актьор не може да забрави фиаското в отношенията си с дъщерята на Христо Стоичков и го изтъквал като основен аргумент да се насочи към по-сбръчкана плът.

Злите езици шушукат, че Аръков е не само любовник, но и момче за всичко на опитната юристка – готви й, грижи се за автомобила и гардероба й, пише седмичник, цитиран от ПИК.

Ние пък си припомнихме, че зад гърба си той има поредица от връзки с по-възрастни жени.

Преди няколко години, белославския бек имаше горещ 18 месечен роман с доста по-възрастната от него Мария Илиева, говори се, че тогава тя го зарязала, защото разбрала за аферата му със презряла директорка в телевизията където работел тогава.

Негови колеги от НАТФИЗ пък го разнасят, че в началото на кариерата си, той често преспивал в домовете на вече утвърдени имена в родния театър.

Те обаче на били дами, а мъже, които били известни с любовта си към младата мускулеста плът.

Именно за това актьорчето прекарвал повече време със щангите отколкото с лекциите в театралната академия.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати