Меню

Избрани новини

Клюкарник

Забравеният Иво Аръков беден като църковна мишка

Актьорчето набива боб от консерва и спи на аванта

Както повечето родни звезди, така и Иво Аръков се е отдал на почивка през горещия месец август. Набеденият за секссимвол артист прекарва ваканцията си в морската столица Варна, където по цял ден разцъква табла на плажа с група приятели, на които гостувал на аванта, пише ХотАрена.

Онзи ден папараците на „Уикенд” засякоха актьора в местен бар, но въпреки добре оформените му мускули, външният му вид беше далеч от звезден. Облечен в бял текезесарски потник, Аръков набиваше боб от консерва и пържоли в пластмасова кутия, очевидно закупени от близкия супермаркет. От менюто в заведението той не поръча нищо, защото цените му се видяха прекалено високи.

Иво Аръков
В артистичните среди  отдавна се говори, че Иво е скъсал джоба, защото профукал всичките си спестявания за пътешествия. Близо година той стоя без работа и обикаля из Европа, а парите, които взе за участието си в шоуто „ВИП Брадър” неусетно се стопиха до стотинка. „Не ми се работеше вече. Бях уморен,  стигнах дъното. Хората станаха меркантилни, сцената изгуби своята стойност. Така реших да напусна България. Събрах малко дрехи в една раница и заминах. Обикалях различни държави, живеех ден за ден”, сподели преди време актьорът за кризата, в която е изпаднал.

След като се завърна в родината, той изигра главната роля във филма „Секс академия: мъже”, и беше ководещ на Радост Драганова, но хонорарът му не бил достатъчен, за да закърпи поизтънелия му бюджет. Аръков се похвалил пред свои близки, че имал предложения  за още няколко проекта и се надявал скоро финансовото му положение да се стабилизира. Докато стартират ангажиментите му той ще разпуска във Варна, където е отседнал безплатно в апартамента на свои приятели, издават запознати.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати