Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пуританката Елена Петрова показа дълбока пазва в Шоуто на Слави (снимки)

Повяхналата актриса реши да напомни за себе си

Позабравената театралка Елена Петрова показа почти всичко, което държи в сутиена си (само ако не е забравила да си го облече) при гостуването си в Шоуто на Слави в петъчната вечер, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Актрисата, която преди време нападна певицата Емануела, бешепоканена в рубриката „Нещо лично”, където гостът разказва живота си чрез важни за него песни. Псевдо пуританката пожела песен на Майкъл Джексън, която свърза с история как при атентатите на 11 септември в Ню Йорк била на метри от Световния търговски център.

Тогава Петрова искала на всяка цена да се качи на кулите близнаци и и се запътила към тях, но малко по-късно в тях се врязаха самолетите, които ги срутиха.
По време на изпълнението на „Ку-Ку бенд“, Ленчето на издържа, скочи от прочутото диванче на Слави и се разкърши.

Така тя намери начин освен личната си история да покаже и друго лично нещо, а именно бюста си.

Елена Петрова друса цици пред Слави

Зрителите видяха, че претендиращата за висок морал Елена всъщност не носеше сутиен под черното сако с огромно деколте, което едва прикриваше зърната й.

Елена Петрова излезе в национален ефир без сутиен, на какво ли се дължи това?

Припомнете си, че повехналата вече Елена Петрова, реши да напомни за себе си по най-неподходящия начин преди около година, когато нападна словесно фолк фурията Емануела. Петрова изказа мнение относно гостуването на поп-фолк певицата Емануела в предаването на НОВА „На Кафе“.

Пред водещата Гала, звездата на „Пайнер“ разказа за раздялата с бащата на второто си дете и трудностите, с които се сблъсква като работеща самотна майка, която не може да разчита на помощ от своя бивш приятел. Както и за преживяното домашно насилие от него. Вместо съчувствие обаче, Емануела получи обиди от звездата на „Стъклен дом“.

"Гледам и се червя на какви хора позволихме да се сдобият със слава..." с тези думи насочени срещу фолк дивата Емануела, интелектуалката Елена Петрова се опита да се върне на страниците на таблоидите, най-вероятно за да припомни за себе си и да промотира предстоящото си участие в нов сериал на НОВА, и успя.

Всъщност никак не е трудно да трупаш слава на чужд гръб, особено по-известен от теб.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати