Меню

Избрани новини

Пикантерии

Деси Радева показва пазва с рокли за 27 минимални пенсии

Президентшата накупила рокли, обувки и палта за хиляди левове

За първото посещение на президента Румен Радев в Америка съпругата му Десислава напълнила куфарите си с маркови дрехи на стойност близо 5 хиляди лева, пише „Ретро“. Проста справка с цените на бутика, от който първата дама традиционно се облича, показва, че за визитата си зад Океана Радева е пръснала повече от 27 минимални пенсии само за част от облеклото си.

Още при първата официална спирка на семейство Радеви в Ню Йорк, където двамата бяха поканени на прием от Доналд и Мелания Тръмп, Деси се появи с рокля за 920 лева на изтънчената марка „Макс Мара“. Тоалетът обаче беше избран крайно неподходящ за събитието, тъй като дори дизайнерите на марката са го причислили към спортната си линия, препоръчана от тях за ежедневието.

На фона на изисканата коктейлна рокля на американската първа дама, нашенката беше сравнена от коментаторите в мрежата с „лелка, отиваща на Женския пазар“. В следващите няколко дни, през които Радеви останаха в Ню Йорк, Десислава разходи още три рокли на обща стойност около 3 бона. Две от визиите й отново бяха на марката „Марк Мара“, а третата - на италианската модна къща „Иблус“.

С тоалет, решен в цвят пепел от рози и струващ 920 лева, Радева държа реч пред българските емигранти в Ню Йорк. На срещата си с ръководителите на българските неделни училища на територията на САЩ Радева отново се появи с тоалет на гореспоменатия бранд, като роклята за 890 лева с дължина под коляното беше съчетала с обикновено черно сако и обувки на съвсем ниска платформа. Най-шокирани сънародниците ни в Ню Йорк останаха от третата визия на президентшата, която би подхождала повече на атмосферата в нощен бар, отколкото на събитие с официален характер. Натруфената с панделка, дантела и плисета рокля е италианско производство и струва 640 лева. Тъй като моделът е без ръкав, Десислава го беше съчетала с мрежесто поло боди, уж за да прикрие твърде разтвореното деколте, което обаче не можеше да скрие разголения й пищен бюст.

Последният марков тоалет, който първата дама разходи в Чикаго, пак е дело на същата марка и официалната му цена за нашия пазар е 920 лева. С него Радева се появи пред създателите на българския културен клуб „Магура“, който се занимава с презентирането на нашата история и цивилизация зад граница. Към тоалета с анималистичен принт Деси бе добавила и голямо колие с висулка кръст, което модните критици отбелязват като неподходящо решение, а у нас същото се е превърнало в любим отличителен акцент на фолкпевиците. Според стилистката на Радева – бизнес дамата Илиана Алипиева, която е собственичка и на бутика, от който първата дама пазарува, някои от одеждите й за пътуването до САЩ са взети с намаление. Въпреки това към сумата от близо 5 хиляди лева държавни пари, профукани за обновяването гардероба на Ген. Деси, не са включени разходите й за връхни дрехи, обувки и бижута, като за последните е известно, че се изработват само по поръчка.

Източник: PIK.bgКоментари (2)

Няма значение Истинските журналисти не падат толкова ниско,но явно да си честен,достоен е по-трудно отколкото непочтен, продажен и т.н.. Сами си направихте така,че професията ви девалвира,защото или сте продажници или люпилня на скалъпени жълти историйки...
10.10.2017 15:19 / Отговор
Валери Станимиров Ужасни сте,как може да пишете толкова злостни неща за жената , пфуу я да бягам..чудя се как попаднах на този сайт
22.04.2018 11:26 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза