Меню

Избрани новини

Риалити

Синята рокля на Деси Радева се продава!

Президентшата се нагиздила на аванта за срещата с Бриджит Макрон

Една от клиентките на столичен бутик ще си купи, без да знае, роклята, с която Деси Радева посрещна френският президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит миналата седмица в Евксиноград, пише ПИК.

Оказа се, че синята одежда с големи бели копчета на Доменико Долче и Стефано Габана е предоставена на първата дама от Илияна Алипиева, собственичка на моден магазин, вносител на някои от най-известните марки като "Валентино", "Живанши", както на "Долче и Габана".

Радева е взела роклята преди визитата, а след заминаването на семейство Макрон я е върнала на бутика.

Според столичен седмичник Алипиева, заедно с още две дами, се грижат за стайлинга на Радева. Една от тях е дизайнерката Невена Николова, чието дело бе тоалетът от дантела, с който жената на Румен Радев се появи на срещата на НАТО в Брюксел. Невена има ателиета в Лондон и уши и роклите на някои от гостите на сватбата на Пипа Мидълтън. 

Третата дама е собственичката на модна къща "Кредо" Павлина Ковачева, която шие тоалети от скъпи италиански платове, предназначени предимно за бизнес дами. Павлина бе избрала белия гащеризон на "Макс Мара", с който Радева се появи на рождения ден на цар Симеон и предизвика полемика с деколтето и дори бельото си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати