Меню

Избрани новини

Пикантерии

Генерал Деси плаща 80 лева за прическа, кой е стилистът й? (снимки)

Президентшата се конти в столичен салон насаме с таблет в ръка

Откакто стана първа дама Десислава Радева е клиентка на столичния коафьор Любен Николов, това се разбра часове преди гостуването на Еманюел и Бриджит Макрон. За това кой отговаря за прическите на съпругата на президента Румен Радев, съобщи ПИК.

Малко след встъпването на Радев в длъжност, Деси Радева е поета от екип от специалисти - стилисти, гримьор и фризьор, които са получили за задача да я превърнат в достойна първа дама, след като в нощта на президентските избори тя разочарова със стайлинг и бе мощно разкритикувана за визията си.

Така или иначе и в момента стайлингът на Радева търпи критики и редовно е извън всякакъв протокол, като например отворените обувки, от които нахално стърчаха връздългите пръсти на президентшата по време на визитата на Макрон, отбелязват специалистите по моден протокол.

Изборът на Деси Радева на обувки с отворени върхове не бе най-удачният за срещата й с г-жа Макрон, коментират модни спецове

Генерал Деси е най-височайшата особа, прекрачвала прага на салона на Любен Николов в столичния кв. "Лозенец". Обикновено Радева го посещава рано сутрин, преди 9.00, когато вратите се отварят за простосмъртни, за да се лустроса на спокойствие и да не привлича вниманието на останалите клиентки.

Още повече, че в следващите часове на деня салонът е фрашкан с дами, доста от които от политическите, безнес и шоу средите. Върху косите им работи цяла мини армия - повече от половин дузина служители на Николов, затова и сред подобна "лудница" и врява не е мястото на жената на президента.

Деси Радева си има любим стол - най-затънтения в дъното на салона и никога не сяда на друг.

На огледалото пред стола на Деси Радева е монтиран таблет, за да не скучае първата дама

Въпреки елитното и по-специално обслужване Генерал Деси плаща фризьорските услуги по цените, на които салона работи и с останалата си клиентела. Например, според сложността на прическата, цената варирала между 50 и 80 лв., но това е в случаите когато не се боядисва. Скриването на белите коси на първата дама струва поне още стотина лева, комнтират от бранша. За прическата на Радева Николов не следва строг протокол, а заедно с нея я избират, в зависимост от повода.

Коафьорът уверява, че президентшата се разкрасява със собствени, а не с държавни средства. Но тук отново на преден план изплува въпросът откъде точно са собствените средства на първата дама, при положение, че откакто напусна поста на пиар във ВВС, реално не работи нищо.

Освен всички грижи, които получава Деси Радева, в салона тя определено не скучае и получава и други екстри. На фризьорския стол на разположение на първата дама има таблет, от който тя може да "шета" из интернет, да гледа телевизия или пък да се информира за етикета и стайлинга на Мелания Тръмп, на която често се опитва да подражава.

Относно стайлинга по време на посещението си у нас Бриджит Макрон беше заложила на стил от френския моден бранд Луй Вюйтон (рокля за 3400 долара), Десислава Радева продължи да подражава на Мелания Тръмп и също като нея избра тоалет от колекцията пролет/лято на „Долче и Габана“ за 1450 евро, издава 24 часа.Коментари (1)

Каката Нещо си противоречат злобарите!В първият ден бяха 200 лв за прическа,станаха 80!Голяма девалвация бе!Поне се наговаряйте какво да пишете,че разминаването е голямо!
27.08.2017 23:59 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати