Меню

Избрани новини

Звездите

Калканджиева: "По улиците се разхождат едни много притеснителни устни, скули, силиконови гърди и татуировки"

Снимка: Кадър от предаване

Модната шефка търси естествени момичета

Жени Калканджиева се изправя пред ново предизвикателство. Да промени визията на българската жена на възраст между 15 и 30 години – с това се е заела в един от модните си проекти.

Захванала се е и с още няколко, след като се отказа да организира „Мис България“.

„По улиците се разхождат едни много притеснителни устни, скули, силиконови гърди и татуировки. Време е това да се промени.

Аз имам проблем с момичетата в агенцията – скаутите ни вече намират трудно момичета без корекции”, сподели за BIT тя.

В разцвета на своите 40 години  тя все още смята, че е достатъчно красива, за да посегне към инжекциите и скалпела. Ботоксът парализира мимическите бръчки и не иска да изглежда като статуя, коментира от малкия екран.

След възходите и паденията на брака и със Стефан Манов – Тачо и изневярата му със Зорница Линдарева, Жени и той отново се радват на спокоен семеен живот.

Двамата пак се събраха да делят едно легло, както и грижите за сина им Жоро. Момченцето завърши първи клас с отличен и бил много добър в математиката. Той в момента е при родителите на Тачо в Испания.

Шестата по красота в света сподели, че детето ще е там за лятната ваканция и с Тачо се чувстват като младоженци. Август пък тримата щели да ходят на море в Гърция, защото според нея нашите курорти не са за деца.

Ако 10 години по-младият Тачко повторно се подхлъзне под полата на друга, Калканджиева е категорична, че пак би го напуснала.   Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза