Меню

Избрани новини

Звездите

Мъжът на Никол Кидман й подари къщата на Майкъл Джексън в Ню Йорк (снимки)

Шикозният имот има 16 стаи и струва 39 милиона долара

50-годишният съпруг на Никол Кидман, кънтри музиканта Кийт Ърбън, подари на жена си шикозна шестетажна тухлена къща в Манхатън. Стойността на сградата, която навремето е била собственост на Майкъл Джексън е 39 млн долара, пише NY Post.

Имотът в Ню Йорк бил избран от Ърбън за да мое актрисата да работи в близост до дома си. Кидман често участва в постановки на Бродуей, така че придобиването на новото жилище в Ню Йорк ще й бъде в полза занапред.

Красивата червена тухлена сграда се намира в Upper East Side. Новият дом на Никол Кидман е построен през 1898 г. на парцел с площ по-голям от един квадратен километър. В къщата има 16 стаи, в това число седем спални, осем бани и гардеробна. 10 от стаите на имението са с камина, на целия последен етаж е кухнята.

Просторната тераса в нюйоркския дом на Никол Кидман

Централните стълби са изработени от масивен дъб, безопасността е гарантирана от бронирани стъкла на прозорците, които са украсени с позлата.

През времето един от собствениците на имота е Майкъл Джексън. Последният собственик на сградата е милиардерът Марк Лазри, главен изпълнителен директор на инвестиционния фонд Avenue Capital и треньор по футбол.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК!

През 2001 г. той купува сградата за 11 милиона долара. Според източници, близки до семейството на Кидман, въпреки отличното местоположение и шикозни интериори, тухлената къща е доста разнебитена и се нуждае от ремонт.

Докато трае ремонта Никол и Кийт се отправиха на почивка по празниците. Звездното семейство замина за Австралия с двете си дъщери – 9-годишната Санди Роуз и 7-годишната Фей Уайт.

Момичетата вече са достатъчно големи и се заловили и със сърфинг, пише OK Magazine. Двамата съпрузи пък се наслаждавали на времето заедно. Те са семейство от 11 години.

Имението на МадонаКоментари (2)

Terrellruple Модельная организация набирает моделей.
Требуются Женщины и мужчины для фотосъемок.
Если вы проходите отбор мы предоставим вам все необходимое для работы в сфере модельного бизнеса
Все детали на нашем сайте
https://clck.ru/Cv7m9
22.12.2018 07:29 / Отговор
Terrellruple Агенство кастингов предлагает сотрудничество.
Необходимы Модели с опытом и без для фотосъемок.
Если вы проходите профотбор мы предоставим вам все необходимое для работы в сфере кино
Все детали на нашем сайте
https://is.gd/G9daJT
23.01.2019 02:51 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза