Меню

Избрани новини

Звездите

120 милиона броят Джей Зи и Бионсе за ново имение (снимки)

Снимка: Hilton & Hyland

Топ имотът е кацнал на един от хълмовете над Бел Еър

Музикалното семейство Бионсе и Джей Зи са направили оферта от 120 милиона долара за мега луксозно имение разположено един от хълмовете на Бел Еър. Освен зашеметяващата гледка звездното убежище разполага с 4 басейна, 8 спални, 11 бани и огромни автоматизирани прозорци от бронирано стъкло.

Разгледайте още от имението в ГАЛЕРИЯТА!

Бионсе се подготвя за раждането на близнаци, когато семейството реши да се премести от Ню Йорк в Лос Анджелис в търсене на повече уединение, пише „Ню Йорк Поуст".

Звездите вече са предложили цена за новопостроеният имот в Бел Еър, в което има също мултимедийна зала, гараж за 15 коли, баскетболно игрище, пространство за звукозаписно студио, фитнес салон, просторно спа помещение със сауна, джакузи и парна баня, както и отделна жилищна част за обслужващия персонал.

Теренът е с размери 1,8 акра, а жилищната площ на резиденцията построена от предприемача от най-висок клас Дийн МакКлайн, син на Пади МакКлайн се разпростира на 30 хиляди квадратни фута. Проектант на имението е архитект Пол МакКлайн.В същото предградие на Бел Еър живеят Салма Хайек, Том Джоунс и Майкъл Ейзнър, бивш директор на „Дисни".

Първоначалната цена от 135 милиона долара на имението едва ли може да стресне двете звезди – според „Форбс" тяхното богатство възлиза на почти 900 милиона долара общо.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза