Меню

Избрани новини

Звездите

120 милиона броят Джей Зи и Бионсе за ново имение (снимки)

Снимка: Hilton & Hyland

Топ имотът е кацнал на един от хълмовете над Бел Еър

Музикалното семейство Бионсе и Джей Зи са направили оферта от 120 милиона долара за мега луксозно имение разположено един от хълмовете на Бел Еър. Освен зашеметяващата гледка звездното убежище разполага с 4 басейна, 8 спални, 11 бани и огромни автоматизирани прозорци от бронирано стъкло.

Разгледайте още от имението в ГАЛЕРИЯТА!

Бионсе се подготвя за раждането на близнаци, когато семейството реши да се премести от Ню Йорк в Лос Анджелис в търсене на повече уединение, пише „Ню Йорк Поуст".

Звездите вече са предложили цена за новопостроеният имот в Бел Еър, в което има също мултимедийна зала, гараж за 15 коли, баскетболно игрище, пространство за звукозаписно студио, фитнес салон, просторно спа помещение със сауна, джакузи и парна баня, както и отделна жилищна част за обслужващия персонал.

Теренът е с размери 1,8 акра, а жилищната площ на резиденцията построена от предприемача от най-висок клас Дийн МакКлайн, син на Пади МакКлайн се разпростира на 30 хиляди квадратни фута. Проектант на имението е архитект Пол МакКлайн.В същото предградие на Бел Еър живеят Салма Хайек, Том Джоунс и Майкъл Ейзнър, бивш директор на „Дисни".

Първоначалната цена от 135 милиона долара на имението едва ли може да стресне двете звезди – според „Форбс" тяхното богатство възлиза на почти 900 милиона долара общо.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати