Меню

Избрани новини

Музика

Метъл и гафове на Грамитата (видео)

Megadeth получи първата си награда „Грами“, Лейди Гага пя с Metallica

Легендарната метъл банда Megadeth получи първата си награда „Грами“. Групата бе отличена в категорията „Най-добро метъл изпълнение“ на 59-те награди.

Постижението идва след дванайсет номинации за „Грами“, а конкуренция в категорията правиха Baroness - „Shock Mе“, „Silvera“ на Gojira, Korn с „Rotting in Vain“ и Periphery с „The Price is Wrong“. „Dystopia“ обаче беше отличена с дългоочакваната от Megadeth награда.

Церемонията не мина без гафове. Когато Megadeth излизаха на сцената, групата, озвучаваща събитието, изсвири „Master of Puppets“ на Metallica. Дейв Мъстейн обаче показа, че не му пука особено за това, свирейки въображаемо, докато върви към сцената.

„Фанстастично! Отне ни само дванайсет опита“, заяви Мъстейн. Той благодари на Иисус Христос, съпругата си, децата си, всички семейства на членовете на групата, мениджмънта на Megadeth, звукозаписната компания, агента на бандата, адвоката, екипа и на всички от метъл общността.

Metallica и Лейди Гага от своя страна излязоха заедно на сцената на церемонията по награждаването, за да изпълнят новото парче на бандата „Moth Into Flame“…е, и тук не мина без гафове. Организаторите забравиха да включат микрофона на вокалиста Джеймс Хетфийлд.

Адел също изпита затруднение в началото на своят трибют в чест на Джордж Майкъл, спомнете си, че и на миналогодишните награди тя бе споходена от неприятен гаф по време на живия си преформънс.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати