Меню

Разцъкай

Кейти Пери си купи този разкошен манастир (ГАЛЕРИЯ)


Кейти Пери си купи манастир 1/34

Певицата възнамерява да превърне имота, който купи за 14,5 млн. долара в свой дом

Бившият манастир Лос Фелис на сестрите от Непорочното Сърце на Мария беше за 14.5 милиона долара, но продажбата беше оспорена. И ако се съди по снимките на красивия имот разположен на 32 декара, не е чудно, колко много хора се включиха в борбата за него.

Евентуалното преминаване в ръцете на нови собственици предизвика разрив между архиепископа и сестрите по отношение на това, кой действително има право да продаде този конкретен имот.

Обширният бивш манастир е известен също като къщата на Ърл С. Антъни построена на върха на хълм над Лос Анжелис през 1927 г. от Бърнард Майбек. Уникалният архитектурен принос на Майбек към дизайна на имота съчетава двете средновековни, готически, испански и Тюдор елементи. 

Имотът първоначално е бил построен за бизнесменът Ърл С. Антъни, основател на KFI-AM и собственик на веригата автокъщи Packard.

По-късно сградата е купена от сър Даниел Донъхю и графиня Бърнардин Мърфи Донъхю в началото на 1950-те години. След смъртта на графинята, сестрите на Непорочното Сърце на Мария събират парите си заедно, за да закупят имота през 1972 г. . Те го заемат до 2011 г., когато архиепископът на църквата ги принуждава да се изнесат на друго място, твърдят сестрите.

Сега след две години съдебни битки Кейти Пери получи правото да живее в имота, който обитавалите го монахини обявиха за свой и отказваха да освободят.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар