Меню

Избрани новини

Пикантерии

Владо Карамазов спи с Юлиян Вергов

Двамата театрали са неразделни

Секссимволите на родния театър Юлиан Вергов и Владимир Карамазов са неразделни – курортуват и карат мотори съвместно, спят и в обща стая по турнета. В София също не могат един без друг – ходят заедно на работа в Народния театър, а в комплект си и тръгват оттам, пише HotArena.  

Наскоро двамата актьори излязоха в тандем от най-престижния ни храм на Мелпомена, откъдето всеки от тях трябваше да тръгне в различна посока. Да, ама им беше толкова трудно да се разделят, че половин час си говориха пред изхода на минусови температури. През това време Вергов успя да изпуши две цигари и да разкаже на приятеля си любопитна история, която дори разигра, за да е по-убедителен – правеше чупки в кръста и ръкомахаше. Владо с интерес изгледа етюда му и от време на време пускаше чаровната си загадъчна усмивка. 

Когато популярните аркашки най-сетне се ориентираха към раздяла, екранният д-р Банков от „Откраднат живот” отключи паркираната в близост своя кола, извади оттам раницата на Карамазов и му я подаде. После двамата поприказваха още малко, а Юлиян пална и трета цигара.  
„Хайде, аз ще тръгвам, че окъснях” – с тези думи Панто Вълчев от „Дървото на живота” даде да се разбере, че е крайно време да хуква по своите задачи. С две чанти на гърба си той пое пешком из центъра на София, а колегата му седна в автомобила си и също потегли. 

гей двойка
Владо и Юлиан, в хетеросексуалността на които „Уикенд” не желае да се съмнява, се държат доста странно в последните години. Те публикуват в социалните мрежи доста предизвикателни селфита и видеоклипове от съвместните си ваканции в чужбина, а с това предизвикват ужас и съмнения у фенките си от нежния пол. Тук му е мястото да припомним, че Карамазов е заклет ерген и многократно е заявявал, че няма нужда от жени в живота си. Той не е забелязван с дама от 15 години, а приятелят му Вергов наскоро се събра със съпругата си Ирина, след като за кратко бе разделен с нея. 

Източник: Хот АренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

В Къщата влязоха 13 съквартиранти

 

Покажи резултати