Меню

Избрани новини

Пикантерии

Драма! Духовникова колабирала на сцената на Народния

Отмениха две представления, след като изнесоха актрисата на ръце зад кулисите

Актрисата Теодора Духовникова е припаднала на сцената на Народния театър по време на представлението на "Ръкомахане в Спокан" на 17 октомври в камерната зала, пише ПИК. 

Точно по време на сцената, когато я връзват за парното, Теди и колегата й Леонид Йовчев, на красивата актриса й прилошало.  Партньорът й в сцената усетил, че припадъкът не е режисиран от Явор Гърдев, и реагирал веднага, като я изнесъл на ръце зад кулисите, разказаха присъствали на инцидента.

Оставали около 15 минути до края на спектакъла, а публиката чакала около половин час, за да догледа пиесата, но така и не дочакала. Лео излязъл и обявил, че представлението няма да продължи, след което се извинил. 

От Народния потвърдили за неприятния инцидент и обявили, че следващите две планирани представления на постановката падат.

А точно за превъплъщението си в ролята на Мерилин Духовникова получи през 2012 г. "Аскеер" за поддържаща женска роля. 

Като причина за припадъка от театъра посочили, че звездата е била преуморена, тъй като в последно време й се насъбрабла твърде много работа. Тя се снима в новия сериал на Нова "Дяволското гърло", а преди броени дни излезе и новия бг филм "Вездесъщият".  

Преди седмица българската Мишел Пфайфър обяви във Фейсбук: "Обратно в театъра !!! С Дарин Ангелов и Христо Петков. Братчета и сестриче. Малко се смеем, но не ни до смях.Трябва да се разделят тука едни милиони ...работа трудна и доста тревожна...Пиесата е Лисичета, премиерата - през декември!"Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати