Меню

Избрани новини

Пикантерии

Рики Мартин и неговия мъж свиха семейно гнезденце за 13,5 милиона долара (снимки)

Двамата съпрузи отглеждат 9 годишни близнаци родени от сурогатна майка

Рики Мартин, който прекарваше по-голяма част от живота си до сега в движение вече се установи. Певецът свикнал да обикаля света покрай турнетата и концертите си е на път да свие семейно гнездо със съпруга си.

Пуерториканецът има родени от сурогатна майка 9-годишни близнаци, а преди броени дни обяви брака си с артиста Джван Йосеф.

"Децата ми Тино и Матео не прекарват повече от две седмици на едно място. Те сякаш са родени на пътя. За тях е важно да сме заедно, домът е там, където се намираме", заяви Рики Мартин в интервю за "Architectural Digest".

Сега вече домът на латино певеца вече има конкретен адрес, защото най-накрая Рики Мартин и съпругът му решиха да се установят и да заживеят като истинско щастливо семейство. Въпреки че се двоумели между Лондон и Ню Йорк, двамата в крайна сметка се влюбили в Лос Анджелис, заради хубавото време и решили да си купят имение именно там.

То се намира се в Бевърли Хилс, струва им 13.5 милиона долара, разполага със седем спални и много пространство. Основен акцент в интериора са артистичните творби на Йосеф и негови колеги от средите на съвременното изкуство.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ИМЕНИЕТО НА РИКИ МАРТИН ВИЖ ТУК!

"Джван има безупречен вкус, така че поверих всичко в неговите ръце. Моите основни изисквания бяха за комфорт и практичност", казва Рики Мартин. 

Имението на МадонаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати