Меню

Избрани новини

Клюкарник

Саня изнудва Ники Илиев срещу развод по взаимно съгласие!

Актрисата поискала школата на бившия си съпруг

Саня Борисова се кани да извлече яки дивиденти от новата връзка на вече бившия си мъж Ники Илиев, научи репортер на LifeOnline.bg. Хитрата блондинка го изнудва да й даде училището си за млади актьори в замяна на развод по взаимно съгласие.

Школата е открита сравнително скоро с идеята двамата съпрузи да си делят задълженията около ръководенето й. Парите обаче дошли изцяло от семейството на Ники, затова било логично той да получи собствеността след развода. Оказва се обаче, че Саня далеч не е толкова отнесена и наивна, колкото изглежда. Хитрата видинчанка веднага си направила сметката, че след като училището е създадено по време на брака, пред закона е собственост и на двамата съпрузи. Тя обаче решила, че не иска да го дели, а да вземе 100 процента от собствеността. „Ако искаш развод  по взаимно съгласие, ще ми дадеш школата”, поставила условие Борисова.

Според запознати, тя хич не е глупава и е наясно, че след раздялата с Ники и семейството му, трудно ще намери работа предвид актьорските си способности.

Би могла обаче да взима добри пари, преподавайки на деца, чиито родителите искат да ги насочат към театъра. В момента в София подобни школи буквално извират, като никоя от тях не се оплаква от липса на кандидати. Ето защо блондинката била спокойна за бъдещето си, ако остане единствен собственик на бизнеса, основан с мъжа й.

Аферата на Ники със звездата от „Скъпи наследници” Даяна Ханджиева й дошла като манна небесна. След като клюката се разчу, при евентуален съдебен процес по развода съдът би приел, че младият режисьор е виновен за раздялата, тъй като има нова връзка преди развода. По този начин раздялата със Саня ще му излезе меко казано солена. В същото време Илиев бързал да се разведе официално, за да може спокойно да се отдаде на новата си любов. Затова предпочитал да даде на бившата си жена всичко, което му поиска, само и само да се отърве от нея възможно най-бързо, пише "Уикенд".

В момента Ники Илиев се е оттеглил изцяло от ръководството на школата си. С нея се занимава единствено Саня, която твърди, че това се дължало на прекалената му заетост с други проекти. Според запознати обаче тя вече гледала на този бизнес едноличен собственик и нямало да пусне кокала, докато не вземе от мъжа си всичко, което може. 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати