Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария получи развод от Гущеров, пътя на Светлето към олтара е отворен

Кой пое задължението по новия апартамент на певицата?

Пътя на Светлана Василева към олтара с Християн Гущеров вече е разчистен, след като бизнесменът и бившата му съпруга Мария официално преустановиха краткия си брак. Година и кусур, след като Мария се изнесе от дома на своята половинка, двамата най-сетне узакониха раздялата си. Разводът на семейство Гущерови е факт от около десетина дни, разкрива светското предаване на ПИК TV Жълтите Новини.

Съдията в Районния съд е уважил молбата, в която двамата вече бивши съпрузи са пожелали да се разделят по взаимно съгласие. Слуховете, които се разпространяваха по време на краткия им житейски път като семейство, че преди сватбата са сключили предбрачен договор, съгласно който при евентуален развод Мария ще се превърне в милионерка в евро, са далеч от истината.

Споразумение наистина има, но то не е в полза на фолк дивата, а по-скоро в нейн ущърб. 

След като разводът вече е факт, се очаква в най-скоро време Християн Гущеров да мине под венчило с новата си любима цицорестата плейгърла Светлана Василева. Двамата се сгодиха през януари, когато направиха половин година, откакто са заедно. 

В столичните хай лайф среди се носеха и слухове, че Християн отказал да даде развод на фолк миньончето докато не го отпише като гарант по новозакупения апартамент. Явно Мария е открила мастист благодетел, който да плати апартамента и да я освободи от брачните окови.

Кой е тайният благодетел на Мария, очаквайте скоро ексклузивно на страниците на LifeOnline.bg.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати