Меню

Избрани новини

Звездите

Родните звезди, които се врекоха в любов с татуси

След раздялата някои си преправиха знаците на пеперудки

Понякога подаръците, любовните обяснения и годежните пръстени не стигат, тогава знаменитостите прибягват към татуировките.

Наскоро приятелят на Емануела Мартин си направи татус с буквата "Е" на предмишницата, певицата сподели, че тя също има любовен знак на скришно място. По-късно Емануела сподели снимка с инициала от името на приятеля си.

Мартин и Емануела сложиха буквата на любимия си завинаги

Преди това Сузанита се похвали с мастилена рисунка на ръката си, на която е изписала буквата на гаджето си Александър и той нейната - на неговата си китка. С това двамата запечата любовта си за винаги на своите тела.

Сузанита и Александър

Това обаче въобще не са първите двойки, които се украсяват в името на любимия. В разгара на връзката със съпруга си Мария отбеляза Християн Гущеров с цели две татуировки – първо рождената му дата на десния си крак. След това написа името му на безимения си пръст на лявата ръка – „My Christian”, припомня „Телеграф“.

Мария написа рождената дата и името на бившия си съпруг

Двойката Валери Божинов и Николета Лозанова си изографисаха общо четири инициали на ръцете – с първата буква от първото им име и първата – от фамилиите им. След като се разделиха, нападателят преправи татуса на пеперуда.

Валери Божинов преправи татуса посветен на Николета на пеперуда

Радина Кърджилова пък сложи името на Деян Донков на безимения си пръст вместо брачна халка. Тя смята да увековечи върху кожата си другия мъж в живота си – Христо, който вече е на година и половина.

Радина Кърджилова

Фолкпевецът Азис също реши да отдаде тялото си за брандиране. Той написа името на своя любим Велизар на ръката си, разбира се гаджето върна жеста подобаващо и написа на гърдата върху сърцето си "Васко".

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати