Меню

Избрани новини

Клюкарник

Николета в опасно лигави отношения с жена (снимки)

Снимка: Инстаграм

Вечната футболна играчка потъва в забвение

Николета е на път да потъне в забрава след като Светлана Василева и Моника Валериева я изместиха от челните страници на таблоидите и сега тя трябва да ги догонва.

Вечната футболна играчка изглежда е отегчена от мъжките ласки, защото все по-често успяваме да я видим на фотоси в лигави интимности с жени граничещи с явно лесбийство, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Николета Лозанова

Николета Лозанова в лигави прегръдки с доскорошната приятелка на Андреа - Моника Кирвикова

Дали Нилото наистина се забавлява или това е безпомощен опит за привличане на внимание към поизтърканата й личност не бихме могли да преценим. Факт е обаче, че онлайн таблоидите все по-рядко споменават плеймейтката, а обществото е толкова отегчено от образа й, че вече не посяга към Инстаграма си от страх да не я мерне някъде.

Преди 6 месеца детронираната като телеводеща пловдивчанка обеща да се завърне с истински бум и да гърми шампанското, уви това все още не се е случило, а годините си текат, кожата повяхва и някои знаменитости все по-често използват фотошоп, не само за да си издължат краката, но и за да загладят бръчките.

Тогава в типичния си „епично самохвалебствен“ стил известната с креватните си постижения дребничка жена написа патетично:
"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци" просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще гръмна шампанското, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично! ", изхвърля се Лозанова.

Всъщност повечето от познавачите на родния шоубизнес са наясно, че това е поредният въздушен балон, който силиконовите гърди на Николетка надуват, и разбира се, както всички преди това ще се спукат с гръм и трясък.

Колко хубаво е да живееш в свой измислен свят…Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати