Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сузанита в ступор на Лайфстайл наградите – Луна й отмъкна статуетката под носа (видео)

Организаторите я поканили потвърждавайки, че тя е наградена в категория „Сензация“

Сузанита се размина на косъм от своята първа награда. Макар и не за музика, а за сензация, лолитката силно се надяваше, че е успяла да направи фурор през изминалата година и да грабне една от 28-те статуетки раздадени на The 1 Lifestyle Awards в сферите бизнес, кино и телевизия, музика, мода и личен живот, видя репортер на LifeOnline.bg.

Уви, макар и да беше номинирана в една от най-оспорваните категории - тази за сензация на годината, Сузи се състезава в силно конкурентна среда:

Това бяха обявяването на връзката между Деси Банова и Росен Плевнелиев, коронясването на Мис България Тамара Георгиева, скандалът Сузанита, участието на Луна в Big Brother и хитът „Шушана“. Статуетката отиде в ръцете на Луна, която, качвайки се на сцената обяви: „Дами и господа, президента говори! Благодаря ви, свиквайте!“ и привлече всеобщото внимание. Единствената, която не се впечатли и дори остана разочарована, беше Сузанита. Момичето видимо беше разстроено от загубата и двете с майка й си тръгнаха моментално.

Носят се слухове, че скандалът всъщност произлиза от там, че организаторите са се обадили на съпругата на Орхан Мурад за да ги информират, че трябва да присъстват, защото Сузи, ще спечили в категорията. Така малката и майка й се вдигат от Пловдив за да уважат поканата и да си получат приза, който в последния момент бе присъден на Луна.

От сферата на киното и телевизията бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана „Вездесъщият“. Най-добро лайфстайл предаване – „Папараци“ на bTV, a за най-добра водеща гласуващите определиха Гала от Нова ТВ. За да получат статуетките на сцената съответно се качиха репортерките Бети Методиева и българската Ким Кардашиян – Деси Павлова.
За любима звезда на България хората избраха Константин, който за разлика от Вип Брадър сега успя да надвие Джино Бианкалана

Водещи на събитието бяха IVY, която, спазвайки дрескода черно и златно, блестеше в тоалет на дизайнера Карам Дая, и Dee. Шегите и закачките между двамата разведряваха обстановката през цялата вечер, която иначе беше издържана изключително изискано.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза