Меню

Избрани новини

Звездите

Лорд Евгени Минчев раздаде наградите „Бизнесдама на годината“

Снимка: HiLife

Предстои 15-ти Руски Бал

Министър Лиляна Павлова бе личен гост на организатора на наградите „Бизнесдама на годината“ и техен създател лорд Евгени Минчев. При възможно най-строго спазен протокол, церемонията премина стегнато и динамично, като в началото бяха вдигнати две наздравици.

Първата за рожденицата Лиляна Павлова и втората за нейния астрален близнак Деница Сидерова, съпруга на Волен Сидеров, която си тръгна с награда „Жена-Вдъхновение“. Почетни гости бяха нотариус Весела Ивчева, Мариана Печеян (почетен председател) и бизнесдамата Цветелина Маймарова, която председателства конкурса за 2017 година.

Наследниците на знаменитата Надка Караджова - квартет „Славеи“ откриха вечерта с „Хубава си моя горо“ и „Хей, поле широко“, като в музикалната част бяха последвани от Есил Дюран, която пък получи статуетка за „Певица на годината“ - нов конкурс на лорд Минчев, който ще направи опит да възроди благородните идеи на Златния Орфей.

Бизнесдама на годината стана Камелия Терзийска (Брейн сторм консулт), като това дойде естествено след пищното празнуване на 20 години от създаване на счетоводната й компания. Благотворителната томбола насърчи всички за дарения в полза на българския бал в Лондон.

Следваща в ранглистата на наградените бе Мария Дончева-мениджър в Christian of Roma, последвана от Мария Бонева, която получи отличието за собствена модна телевизия Code Fashion . Почетен диплом отиде и при Калина Широкова от Велико Търново (за цялостна дейност) а младата бизнесдама Анна Стефанова бе отличена за своя дебют. Оля Маркес де Карденас стана носител на приза за издател на медии а Поля Кинова- за собствена модна марка.

Нейната награда връчи Ивана Скендерова, облечена в рокля на Кинова, специално създадена за повода.

Красотата пристигна лично от Великобритания в името на „Мис Уелс“, която връчи част от наградите за красота на Цветелина Маймарова Beauty Oscars. „Мис България 2017“ Тамара Георгиева асистира при връчването на част от луксозните призове и бе обект на много внимание и аплодисменти.

Следващото грандиозно събитие на лорд Минчев ще бъде традиционния Руски бал, който ще се проведе на 21 февруари в деня, в който първият цар Романов се е възкачил на трона.

Източник: Слава.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза