Меню

Избрани новини

Пикантерии

Едис Пала захапа Мегз: Модата не е коса залепена с канаколит и трикотаж за 14,50 (видео)

Младият модист Едис Пала, който се качи на сцената на лайфстайл наградите The 1 Lifestyle Awards за да получи приза за „Млад дизайнер на годината“ събра погледите на присъстващите още с появата си в залата с ексцентричния си вид, забеляза репортер на LIfeOnlne.bg.

Той обаче ще остане в историята на наградите и с изказването, което ясно беше насочено към Миглена Каканашева.

Приемайки статуетката Едис Пала благодари на организаторите и сподели с публиката от знаменитости и бизнесмени:

„Модата не е коса залепена с „каноколит“, нито е трикотаж за 14,50… ще се видим в Милано!“, думи с които се надсмя над напъните на Каканашева да се провъзгласи за дизайнер. Споменаването на италианската модна столица беше ясен намек, че модния му бранд ще дефилира на прет-а-порте седмицата в Милано.

Думите му хвърлиха в смут Каканашева, която се сви като ранен койот на сепарето.

Иначе организаторите на The 1 Lifestyle Awards успяха да съберат на едно място изпълнители от поп, R’n‘B и попфолк сцената, звезди от различни риалити формати, лица от конкурентни телевизии, актьори, модели, миски... 

За да връчат награди на сцената се качиха Софи Маринова, сървайвърката Силвия Димитрова, Веси Бонева, Светлин Къслев,  Джина Стоева, Борис Дали, Ивена, Симона Загорова, Искрата, Дичо, Гери Дончева, Гергана Райчевска, Мисис България Мариана Маринова, Джино Бианкалана, Крисия Ди, Ангел, Ави Бенеди и други.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати