Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жената на Керязов: Или слагаш край с Мария Игнатова или с мен!

Слуховете за връзката на баща им стигнали и до ушите на синовете му

Съпругата на цирковия акробат Енчо Керязов Дима му е дала последен шанс да приключи драмата с тв водещата Мария Игнатова. Това пише „Галерия“, позовавайки се на близки до семейството, чиято съдба виси на косъм заради извънбрачната връзка на Керязов с теле водещата.

В началото Дима не вярвала на хорските приказки, но след последното завръщане на световноизвестния акробат у нас, клюката стигнала до ушите на синовете им.

Синовете на Енчо Кирязов дочу ли за връзката му с Мария Игнатова

Писна ми от тези глупости! Следващия път като отидеш в България, искам да оправиш нещата и повече да не чувам за тази Мария. Приключваш с цирка или аз приключвам с теб“, заплашила благоверната съпруга си.

От няколко дни Енчо Керязов отново е в България заради подготовката на Седмите годишни награди „Нощ на звездите“, организирани от неговата фондация. Съпругата му поставила ултиматум да сложи край на отношенията си с Игнатова, ако има такива, или поне публично да отрече връзката си с бившата на Рачков.

Бясна заради унизителната ситуация, Дима дори се разграничи от съпруга си. Преди няколко месеца Керязова смени семейния си статус в социалната мрежа и вече е „необвързана“.

Според запознати половинката на цирковата звезда се зарекла, че няма да го промени, докато Енчо не оправи нещата с Игнатова.

Цялата тази история с Мария започна много да дотяга на цялото семейство. Радостин и Ангел (синовете на Керязови – б.а.) вече също се съмняват в баща си“, разказва близък на акробата.

Енчо и Мария на парти


Приятелите му не вярват Енчо да изневерява на съпругата си и твърдят, че двамата много се обичат, но допълват: „Където има дим, има и огън“.

Мария Игнатова и Димитър Рачков деляха леглото 8 години
Иначе обичта на Керязов към съпругата му е безспорна. Той често й се обяснява в любов в мрежата и споделя семейни снимки от живота им в Париж. Двамата им сина, които също са в цирковото изкуство, са неотлъчно до родителите си и четиримата изглеждат като едно сплотено и щастливо семейство.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза