Меню

Избрани новини

Клюкарник

Заради този мъж Мария Игнатова напусна Димитър Рачков (снимки)

И актьорът не бил от най-верните партньори

Мария Игнатова и цирковият акробат Енчо Керязов са двойка в живота от приблизително 10 месеца, за което писа LifeOnline.bg през април.

Сега любовта между блондинката и Керязов се потвърждава.

Мария и Енчо се познават от близо 2 години покрай близостта на акробата с продуцента Магърдич Халваджиян. Свалките между двамата обаче започнали в края на миналата година, когато Мария вече имала проблеми с тогавашния си партньор Димитър Рачков.

Водещият от „Господари на ефира“ безпричинно ревнувал любимата си, устройвал й чести скандали за незначителни поводи и се държал твърде надменно с нея, пускайки иронични бележки по повод актьорските й умения.

„Мария беше взела решение да се раздели с Рачков, връзката с него просто я задушаваше. Последните 2 години бяха мъчителни за тях – караха се и се събираха поне 5 пъти. И точно тогава тя се влюби. Енчо се появи в живота й в най-подходящия момент“, категорични са приятелки на красивата телевизионна водеща. Според разказите им, Енчо и Мария първоначално поддържали приятелска SMS-комуникация, която впоследствие преминала в срещи за по кафе, а когато акробатът се прибрал в България в началото на годината, двамата вече трудно прикривали чувствата си и се отдали на страстта.

Сред първите, научили за забранената любов между Мария и Енчо била съпругата на Магърдич Халваджиян – Кремена. Тя споделила на мъжа си, който провел разговор с Мария по деликатната тема и я помолил, ако е вярно, че се среща с акробата, да намери сили и да каже на Рачков.

„Мария естествено отричаше, че има отношения с Енчо, но няколко дни по-късно пожела да се раздели с Димитър и да се изнесе от жилището му, без да му съобщава, че има друг мъж в живота си.

Рачков обаче бързо научил кой е откраднал любимата му – в нашите среди такива тайни не се пазят много дълго“, разказва пред „Уикенд“ служител в продуцентската компания на Магърдич Халваджиян.

„Първоначално Димитър беше много огорчен и обиден както на Мария, така и на Магърдич и Кремена, които обвиняваше като съучастници в любовната афера на половинката му с техния приятел Енчо Кирязов. В крайна сметка Магърдич и Рачков си изясниха нещата, като Халваджиян не отстъпи от позицията си, че няма вина за така развилата се ситуация. Като компромисен вариант все пак беше решено Димитър и Мария да не са екранна двойка, тъй като Рачков просто не искаше да я вижда...“, описва бурните събития в офиса на продуцентската къща „Глобъл Фрейм“ служител в компанията.

Мария и новата й изгора Енчо Кирязов пък се появиха като двойка на 50-ия юбилеен рожден ден на Маги Халваджиян на 18 февруари, който бе пропуснат демонстративно от изоставения малко по-рано Димитър Рачков. Когато медиите, сред които и „Уикенд“ разтръбиха за интимната афера между блондинката и гимнастика, двамата категорично отрекоха. Причината е, че Енчо все още се води женен за съпругата си Дима, с която е в обтегнати отношения, но търпи заради двете им деца. Според слуховете, Керязов планира да поиска развод на жена си в близко бъдеще, или поне така уверява изгората си.

„Всъщност, Енчо и Мария са двойка от близо година, но не живеят заедно постоянно заради честите гастроли на Енчо в чужбина и заради семейството му. Когато обаче се връща в България, а това е всеки месец за по няколко дни, Керязов и Мария са неразделни. Засега двамата не желаят връзката им да бъде публична, за да не се ожесточава Димитър Рачков, който още не може да преглътне раздялата“, коментират близки до водещата на „Х фактор“.

Мария Игнатова и Димитър Рачков деляха леглото 8 години

Други източници пък разказаха пред репортер на LifeOnline.bg, че Рачков далеч не бил от най-верните партньори, при своите отсъствия от дома поради служебни ангажименти, Митко често си организирал стабилни запои в компанията на поне няколко млади момичета със съмнителна репутация, независимо от града, в който се намира.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати