Меню

Избрани новини

Пикантерии

Луиза Григорова и Явор Бахаров се млатили по заведенията

Когато се е „загаджила“ с мъжа си той е имал връзка, но това не я е притеснявало

Не искам хората да говорят за личния ми живот, а за постиженията в работата ми“. Това каза актрисата Луиза Григорова в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. „Спират ме често по улицата. Младите са много по-притеснителни – започват да треперят като ме видят и дори понякога не смеят да ме попитат може ли да се снимаме. Май надминах мама по успехи.

Тя ми удряше спирачката, но дойде момент, в който аз ударих с крак и казах: Виж какво, аз ще стана модел, пък ти, ако искаш. Много ми беше трудно. Първият път дори мисля, че не ми хареса“, разкри тя за първата си работа в чужбина като модел. Тя призна, че не изведнъж се е отказала от моделството, за да стане актриса, а всичко се е случило постепенно, цитира актрисата ПИК.бг.

„Преди две години за филма Трейнспотинг бяхме само аз и Анжела Недялкова, но избраха нея. Дълго време плаках, че е тя. Радвам се, че избраха българка, но...“, обясни Луиза в отговор на това, което е било най-голямото й разочарование. Тя призна, че преди 10 години са се запознали с мъжа й режисьора Мартин Макариев. Това е станало по време на снимките на клип на певеца Миро.

„Не знам какво стана. Абсолютно необяснимо е как станаха нещата. Явно е дошло времето му. Ако се бяхме събрали по време на клипа на Миро сигурно сега нямаше да бъдем заедно. Тогава в главата ми всичко беше объркано. Много ми беше важно да бъда супер важна.

Това, че рязко станах известна ме обърка много сериозно. Държах се непристойно. Биехме се с Явор Бахаров, когато имахме връзка. Даже се замеряхме с чаши. Имаше заведения, където не ме пускаха“, призна тя.

Звездата от сериала „Откраднат живот“ сподели още, че когато се е „загаджила“ с мъжа си той е имал връзка, но това не я е притеснявало, въпреки че той е имал и жена, и връзка. „Когато влизаш във връзка с обвързан мъж с дете трябва да знаеш, че нещата не се случват просто ей така“, казва още тя и допълни, че и той и бившата му жена са й признали, че когато тя се е появила всичко помежду им вече се е било разпаднало.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза