Меню

Избрани новини

Звездите

Яна Маринова озарява големия екран с нов български филм (видео тийзър)

Освен знойната красавица в „Привличане“ участват Александър Сано, Башар Рахал и още редица български звезди

Актрисата Яна Маринова се похвали с тийзъра  на поредната родна филмова продукция. В своя Фейсбук профил тя сподели:

"Един свеж филм с мен, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Башар Рахал, Владо Пенев и още много страхотни актьори... Ако искате да видите тийзър към филма, споделям го в линк в следващия на този пост. Ако ви хареса, моля споделяйте линка с тийзъра от следващия пост.", написа актриста, която е и съсценарист на лентата.

Режисьор на продукцията е Мартин Макариев. В нея компания на актьорите Александър Сано и Яна Маринова правят още Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Койна Русева, Владо Пенев и Башар Рахал, който се снима редом до сестра си Карла и дъщеря си Клои.

Премиерата на лентата ще е на 23 февруари 2018 г.

Кадър от снимачния процес на филма "Привличане"

Сценаристи са Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов.

В центъра на историята стои темата за успеха, обичта и амбицията. Общочовешките теми, вълнуващи различни поколения, са примесени по изключителен начин с блестяща танцова хореография.

"И родителите, и децата ще открият по нещо близко, ще вземат по нещо за себе си. Филмът ще ги накара да се засмеят, но и да се замислят, а танците носят много силен допълнителен заряд. Това е свежа училищна драма за нашето време, която провокира и няма да остави никого безучастен", казва пред NOVA Маринова.

 

Публикация, споделена от Bashar Rahal (@basharrahal) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза