Меню

Избрани новини

Фен зона

Marvel планира да „убие“ някои от Отмъстителите

Отмъстителите
Снимка: кадър от филм

Следващите филми от поредицата може да се окажат последни за героите

В последната част на "Отмъстителите", която ще излезе през 2019 г., най-вероятно ще бъде последен за някои от героите във вселената на Marvel.

Шефът на студиото Кевин Фейдж потвърди страховете на феновете в интервю за изданието JoBlo. 

По предварителни данни, смърт заплашва двамата най-харизматичните герои – Железният човек изигран от Робърт Дауни Джуниър и Капитан Америка, изигран от Крис Еванс.

"Все още имаме две години усилена работа, за да завършим филмите, и предстои много упорита работа, така че това, за което мислим сега е да приключим на текущия проект" – сподели Фейдж пред репортера и признава, че засега Marvel нямат планове за създаването на нови филми след четвъртите Отмъстители.

Спомнете си, че по филмът " Отмъстителите: Войни на безкрайността – 1-ва част", работят режисьорите Антъни и Джо Русо, които трябва да са го завършили през 2018. В тази лента, Отмъстителите ще имат участие от Пазителите на галактиката и другите герои на Marvel Вселената, които ще се борят с Танос за камъните на безкрайността. Втората част е планирана да излезе още една година по-късно.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати