Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Излиза филм за живота и смъртта на дъщерята на Уитни Хюстън (трейлър)

Боби Кристина почина по идентичен с майка си начин през 2015

Канал TV One представи трейлър на илизащият през октомври филм за Боби Кристина Браун, дъщерята на американската певица Уитни Хюстън.

Краткото видео започва с новината от 2015 г., че Боби Кристина е намерена в безсъзнание в банята у дома й. След това историята се връща към събитията от 2012 г., когато майка й Уитни Хюстън умира при сходни обстоятелства, и как дъщеря й се е опитвала да се справи със загубата.

Създателите на филма разказват за това колко труден е бил живота на героинята в сянката на известната си майка, как се запознава с бъдещото си гадже Ник Гордън и какви събития са довели до трагичния й край. 

Главната роля във филма "Боби Кристина" играе Джой Роварис ( "Животът на Харли"), Гордън се играе от Наджи Джетър, леля Пат - Вивика А. Фокс, майката на Уитни – Деметра Маккинни, баща й Боби играе Хасан Джонсън.

Мадона

Боби Кристина, единствената дъщеря от брака на Уитни Хюстън с известния R & B-изпълнител Боби Браун, почина в болница в Джорджия на 23 години през август 2015 г.. В края на януари, тя бе открита в безсъзнание във пълна вана в дома й в Розуел, Джорджия. След хоспитализация, лекарите я привеждат в изкуствена кома заради мозъчен оток.

През февруари 2012 г., Уитни Хюстън бе намерена мъртва във ваната в хотел в Лос Анджелис. Певицата почина на 48 години. Аутопсията показа, че причина за смъртта й е случайно удавяне, причинени от употреба на наркотици и обезболяващи и сърдечно заболяване. Кристина трудно понася смъртта на майка си и два пъти влиза в болница с нервни криза.

В участие в смъртта на Боби Кристина Браун е заподозрян нейният приятел Ник Гордън. Твърди се, че между тях редовно имало жестоки разправии с нападение и побой. Гордън беше осиновен син на Уитни Хюстън, след известно време той става интимен със заварената си сестра Боби.

Определеният от съда настойник на дъщерята на певицата заведе дело срещу Гордън за десет милиона. Тя казва, че в деня, когато момичето получава травмата довела до кома, тя се скарала жестоко с него. В иска се твърди, че Гордън е започнал да бие Браун, за да получи парите, които тя наследява след смъртта на майка си. В иска се казва, че докато Браун е в кома, мъжът е откраднал от банковата й сметка на повече от 11 хиляди долара. Разследването е особено загрижено за позата, в която бе открито момичето - тя лежала с лицето на надолу във ваната.

През 2016 г., експерти най-накрая обявиха, че Боби Кристина се е удави във ваната, под влиянието на успокоителни за облекчаване на тревожността. При аутопсията не са открити съществени наранявания, сочещи към неестествена смърт.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати