Меню

Избрани новини

Звездите

Ридли Скот вярва, че извънземните съществуват

Ридли СКот

"Пришълецът: Завет" трябва да излезе на 19 май

 

Известният режисьор Ридли Скот е убеден, че съществуват извънземни и един ден те ще се върнат на Земята, съобщава Sky News. 79-годишният режисьор се подготвя да пусне следващия месец новия си филм "Пришълецът: Завет".

Според създателя на една от най-зловещите кинофантастики, извънземните са много по-интелигентни от хората. Той смята, че по тази причината е глупаво да ги търсим, тъй като те със сигурност много бързо ще надделеят над нашата цивилизация.

Действието на новия Пришълец се развива след събитията, показани в "Прометей". В историята корабът "Завет" с колонисти на борда попада във вселена, където открива далечна планета с условия, подходящи за живот. Въпреки това, на този нов свят дебнат опасности в засада.

Скот е сценарист и режисьор на филма, в който участват Майкъл Фасбендер, Катрин Уотърстоун, Нуми Рапас, Джеймс Франко и Гай Пиърс. 

"Пришълецът: Завет" трябва да излезе на 19 май.

В първия филм на Ридли Скот "Пришълец", публикуван през 1979 г., се разказва за екипажа на товарният кораб "Ностромо", който превозва обогатителен комплекс към земята за обработка на руда.

Филмът спечели "Оскар" за най-добри визуални ефекти, както и много други награди и номинации. В лентата играят Том Скерит, Сигорни Уивър, Джон Хърт, Джафет Кото, Вероника Картрайт, Иън Холм. Общо франчайзът има пет филма в рамките на основната серия и две предистории, една от които е "Пришълецът: Завет"

Ридли Скот има награда от филмовия фестивал в Кан за най-добър дебют, пет пъти е номиниран за наградата BAFTA и три пъти номиниран за "Оскар" и "Златен глобус".

ПришълецътКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати