Меню

Избрани новини

Звездите

Оливър Стоун назова подходящите актьори за ролята на Путин (видео)

През следващата седмица ще бъде излъчен документален филм за президента по американската телевизия Showtime

Американският режисьор Оливър Стоун сподели своите впечатления от президента на Русия Владимир Путин, натрупани по време на снимките на документален филм. Думите на известният кинематограф цитира вестник New York Post.

Джеръми Ренър

Стоун предполага, че в игрален филм Путин би могъл да бъде изгран от Джеръми Ренър ("Пристигане", "Град на крадците") или Леонардо ди Каприо ( "Завръщнето", "Хвани ме, ако можеш"). Той добави, че не би се осмелил да снима такава лента сам.

Леонардо ди Каприо

Режисьорът отбеляза, че е видял в Путин скромен човек: "Той има прекрасна вила, не видях гигантските яхти и имоти. Той кара колата си и си мисли, като шахматист", казва още Стоун и добавя, че руският президент е "много умен" и е "в добра форма".

"Той ми даде интервю, защото иска да бъде чут. Също така, въпросите ми бяха като зов за него." - каза режисьорът.

Документалната лента на Стоун "Интервюта с Путин" ще бъде разделена на епизоди, които ще бъдат излъчени от 12 до 15 юни по американският канал Showtime. 

Според режисьорът по време на създаването на филма той си поставил за цел да се спре влошаването на отношенията между Вашингтон и Москва.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати