Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Гаджета ли са Тита и Криско?

Снимка: Instagram

Певицата разказа за отношенията им

Една от новите звезди в родната поп музика – това е Тита. Само преди седмици тя обяви, че ще участва в новия уеб тийн сериал „Следвай ме“.

Той е съвместна продукция на ADAMAD – лейбълът на Криско и продуцентите от 7Talents, които създадоха хитовия уеб сериал „Не така, брат“.

Младата надежда наскоро пусна и новото си парче, озаглавено „Късай“. Само за няколко часа песента натрупа огромна популярност в интернет.

Тази неделя Тита даде ексклузивно интервю в предаването „Папараци“ по BTV.

Криско BAZOOKA


Истинското име на певицата е Христина Христова. Псевдонимът Тита е измислен от близка приятелка на майка й, още докато била малка.

Пред журналистката Кристина Патрашкова, Тита разказа, че с Криско се работи лесно. Според нея е много амбициозен, стриктен и тактичен. Умеел да прави забележки, така че да не се засегнеш. 

За слуховете, че има удари под кръста между нея, Гери-Никол и Дара, Тита  сподели, че трите са конкурентки, защото са в един жанр и делят обща аудитория, но удари под кръста няма.

На въпроса дали тя и Криско са гаджета, тийнейджърката се засмя и каза, че той е много грижовен и я приема като по-малка сестра.

Коя според вас е съвременната тийн икона, гласувайте на на нашата анкета ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза