Меню

Избрани новини

Клюкарник

Хеликоптери обсадиха домът на Райън Филип след слух за ново гадже

Райън Филип

Папараците подозират, че актьорът има връзка с певицата Кейти Пери

Певицата Кейти Пери се извини на актьора Райън Филип за ятото хеликоптери с папараци кръжащи над дома му заради слуховете за връзката им, писа сп. Billboard.

След като таблоидите предположили, че Пери и Филип имат роман изпратили армия от фотографи, които да намерят доказателства за връзката. Актьорът се принуди да отрече слуховете в Twitter, и да призове кръжащите над домът му „лежояди“ да го оставят намира.

"Не се срещам с Кейти Пери, бегло я познавам. Моля ви, спрете да кръжите над къщата ми. Тя не е тук ..." - каза Филип. Според артиста, той не е против хората да мислят, че има любовна връзка с Пери, но не обича толкова ниско летящи хеликоптери.

 

Певицата също коментира туита на Филип, и обясни, че ще се радва да се запознаят. Тя също изказа съжаление за хеликоптерите над дома на актьора.

 

През ноември 2016 г. Филип скъс с годеницата си Паулина Слатгер след пет години връзка. В края на февруари 2017 г. Пери скъса с актьора Орландо Блум, с когото се срещаше за по-малко от година.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза