Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария за Гущеров: Не искам да си спомням за този брак и този човек!

Тя разобличи медийните спекулации по свой адрес

Фокл певицата Мария официализира раздялата си с Християн Гущеров с развод, както вече съобщи LifeOnline.bg. Сега обаче тя проговори за случилото се.

 „От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край на спекулациите, появили се през последните дни в различни медии по темата с развода ми, ще уточня няколко неща. Първо, не съм си тръгнала - нито по – богата, нито по - бедна от брака ми с Гущеров. Второ, никога не сме имали предбрачен договор. И последно - не искам да си спомням за този брак и този човек!".

Така всъщност Мария опровергава поредица от публикации, появили се през последните дни за нея. Публикации, които според информация на HotArena са лансирани умишлено от бившия й мъж Гущеров.

Една от лъжите, е че Мария имала претенции за милиони от съпруга си и за това е бавила дълго време развода. За да го изнудва и дори рекетира. Оказва се, всъщност, че този който е бавил документално раздялата им, е бил Християн Гущеров.

Появи се и информация, че двамата са имали жесток предбрачен договор, през който съдения за побой и полицейско неподчинение Гущеров си е вързал гащите Мария да не го изцеди финансово. Юристи консултиращи изданието LifeOnline.bg заявиха, че подобни договори нямат никаква тежест в съда, който може да се оповава единствено и само на точките от закона.

От думите на певицата става ясно, че подобен предбрачен договор въобще не съществува. Нямало и какво да се изцежда, защото според запознати от светските среди, Гущеров е „спукал гума“ отдавна и тотално зависел от парите, които баща му му отпуска.

Лъжа е и информацията, че Мария си е платила за развода, като била принудена да поеме всички съдебни разходи и такси. С отговора на певицата се слага и край на спекулацията, че тя имала желание да се връща при мъжа си.

Очевидно не само, че не е искала, а явно се чувства много щастлива от получената свобода.

Междувременно Християн Гущеров през последните седмици интензивно залива социалните мрежи със снимки от някакви фамозни почивки в чужбина заедно със Светлана Василева - Гонзовица.

Прави впечатление, че всеки път, когато плеймейтката или Гущеров пуснат някое фото - уж от Дубай или Виена, Светлана си е била в София и самотна си стояла из фризьорските салони, коментират светските наблюдатели.Коментари (2)

Arinaturgy Всем привет, хотелось бы поинтересоваться где вы отдыхаете? Собрались с друзьями попутешествовать и прочитали по ссылке рекомендации для туристов. Вообще предпочитаем слетать к морю за границу например во Францию, Хорватию либо в Черногорию. Посоветуйте где сейчас оптимально отдыхать?
16.01.2020 12:17 / Отговор
Sergeysic Регистрация
24.09.2020 03:39 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза