Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария за Гущеров: Не искам да си спомням за този брак и този човек!

Тя разобличи медийните спекулации по свой адрес

Фокл певицата Мария официализира раздялата си с Християн Гущеров с развод, както вече съобщи LifeOnline.bg. Сега обаче тя проговори за случилото се.

 „От днес вече съм Кирова. Официално! За да сложа край на спекулациите, появили се през последните дни в различни медии по темата с развода ми, ще уточня няколко неща. Първо, не съм си тръгнала - нито по – богата, нито по - бедна от брака ми с Гущеров. Второ, никога не сме имали предбрачен договор. И последно - не искам да си спомням за този брак и този човек!".

Така всъщност Мария опровергава поредица от публикации, появили се през последните дни за нея. Публикации, които според информация на HotArena са лансирани умишлено от бившия й мъж Гущеров.

Една от лъжите, е че Мария имала претенции за милиони от съпруга си и за това е бавила дълго време развода. За да го изнудва и дори рекетира. Оказва се, всъщност, че този който е бавил документално раздялата им, е бил Християн Гущеров.

Появи се и информация, че двамата са имали жесток предбрачен договор, през който съдения за побой и полицейско неподчинение Гущеров си е вързал гащите Мария да не го изцеди финансово. Юристи консултиращи изданието LifeOnline.bg заявиха, че подобни договори нямат никаква тежест в съда, който може да се оповава единствено и само на точките от закона.

От думите на певицата става ясно, че подобен предбрачен договор въобще не съществува. Нямало и какво да се изцежда, защото според запознати от светските среди, Гущеров е „спукал гума“ отдавна и тотално зависел от парите, които баща му му отпуска.

Лъжа е и информацията, че Мария си е платила за развода, като била принудена да поеме всички съдебни разходи и такси. С отговора на певицата се слага и край на спекулацията, че тя имала желание да се връща при мъжа си.

Очевидно не само, че не е искала, а явно се чувства много щастлива от получената свобода.

Междувременно Християн Гущеров през последните седмици интензивно залива социалните мрежи със снимки от някакви фамозни почивки в чужбина заедно със Светлана Василева - Гонзовица.

Прави впечатление, че всеки път, когато плеймейтката или Гущеров пуснат някое фото - уж от Дубай или Виена, Светлана си е била в София и самотна си стояла из фризьорските салони, коментират светските наблюдатели.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати