Меню

Избрани новини

Клюкарник

Провал! Само 100 човека на участие на Фики в студентски град

Защо оредяват редиците с фенове на изпълнителя?

Фики Стораро не успя да напълни столичен клуб миналата седмица, забеляза репортер на LifeOnline.bg. Четири дни преди да стане татко Фики имаше участие в столичен чалга клуб и въпреки, че заведението се намира в меката на нощните забавления – Студентски град, името му събра само около сто човека.

Едва стотина почитатели отидоха да чуят репертоара на Стораро син. Всъщност обяснението защо редиците от фенове на Фикрет са оредели стана ясно малко след началото на неговия преформънс.

Порядъчно почерпен Фики излезе на сцената и започна да вие и вика върху песните си, като се въртяха оригиналните записи, а той грачеше и виеше като вълк на месечина в продължение на 30 минути върху тях. Последва малка пауза, в която "множеството" забавляващи се започна да се разотива.

След като изгони половината присъстващи, на Фики му се наложи да довърши участието си пред петдесетината пияни колкото него клиенти на чалготеката.

Слави Трифонов

Силикон, чалга и салфетки - Николета, Мария и Фики

Явно синът на Тони Стораро е по-силен в забавленията отколкото в участията си, зашото се говори повече за купонаа, който вдигна след раждането на първото си дете.

Неговият син се роди в петък, 16 февруари, и получи името на дядо си Тони Стораро - Тунчер. Както се полага, вечерта гордият баща събра колеги и близки в нощен клуб в центъра на столицата за да се напие за пореден път, но сега с повод.

Сред ВИП-гостите на Фики бяха колежките му Мария и Лорена. Двете диви не се сдържаха и грабнаха микрофона, за да поздравят таткото, който от щастие не знаеше на кой свят се намира, пише ПИК. На сцената скочи и дядо Стораро, а баща и син размениха трогателни думи един за друг.

"Черешката" на частното парти обаче бе Николета Лозанова. Откакто любимият й Ники Михайлов заигра в Кипър, плеймейтката се изнесе с него на острова. В края на миналата седмица обаче Ни Ло се прибра в София, за да види на живо мегазвездата на руската арендбимузика Тимати. Изпълнителят на "Ключи от Рая" изнесе концерт в зала "Универсиада" в петък, а ВИП-сектора, естествено, не мина без нейното присъствие. След концерта на Тимати, Лозанова се изнесе към партито на Фики.

Фики полива раждането на своя син, без да изпуска бутилката цяла нощ

ГалинКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза