Меню

Избрани новини

Звездите

Потвърдено! Юън Макгрегър се развежда

Наети са адвокати, които да разделят имуществото и правата над 4-те деца

Актьорът, носител на "Златен глобус" Юън Макгрегър подаде молба за развод след 22-годишен брак с Ева Мавракис, съобщава TMZ, позовавайки се на източници.

Причината за това решение са "непреодолими различия". Според таблоида, двойката не живее заедно от май 2017.

Двамата имат четири деца от съвместното си съжителство, Макгрегър и Мавракис не са подписали предбрачен договор, поради което според законите на Калифорния, придобитото от съпрузите имущество по време на брака се разделя на две.

Макгрегър и съпругата му вече са наели бракоразводни адвокати и са започнали да обсъждат въпросите около настойничеството над децата. 

По информация на изданието, актьорът се съгласява на съвместни родителски права и е готов да изплаща издръжка на децата, но съпругата му настоява Макгрегър да получи само право да посещава децата.

За първи път, информацията, че Макгрегър и сценографа Ева Мавракис се разделят се появява през октомври миналата година, малко след като в мрежата бяха публикувани снимки на актьора да целува колегата си от поредицата "Фарго" Мери Елизабет Уинстед.

Макгрегър и Мавракис се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Кавана QC". Двамата се женят през 1995 година. Те имат четири дъщери - две биологични и две осиновени.

Юън Макгрегър участва в повече от 80 филма, включитрелно "Междузвездни войни", филмите "Трейнспотинг", "Мулен Руж" и "Big Fish". Освен това участва в телевизионния сериал "Фарго", има наградата "Златен глобус" за Най-добър актьор в минисериал или филм по телевизията.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати