Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ники Илиев и Саня Борисова пред развод

Звездната двойка не е заедно от месеци, но пази раздялата в тайна

Ники Илиев и Саня Борисова са разделени от няколко месеца, разкри близък до родната звездна двойка, пише Тялото,бг. Двамата не се разбирали и скандалите помежду им се превърнали в ежедневие.


Актьорите вдигнаха скромна сватба с около 70 души през август 2012. Двамата бяха считани за една от най-романтичните и здрави двойки у нас, тъй като не спираха да демонстрират любовта си публично. Освен това те имат и доста общи професионални проекти (Чужденецът, Живи легенди), които увековечиха под някаква форма любовта им и на екрана.

През последните месеци звездите имали сериозни проблеми и се карали често, което е станало и причина за раздялата им. Това е нормално, защото актьорът свършил парите и това не удовлетворявало Саня. Актьорите не живеят под един покрив от есента, но още не е ясно дали това ще еволюира в развод или още има шанс да спасят брака си.

Макар и не често, в момента Ники и Саня могат да бъдат забелязани на публични места като двойка, но това е единствено в името на последният им общ филм – „Нокаут, или всичко, което тя написа“. Негов сценарист и продуцент е Илиев, а в главната роля влиза Борисова. Лентата излиза на големия екран в началото на януари.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза