Меню

Избрани новини

Клюкарник

Благо е на двата бряга, намекна Есмер

Нежни момчета точат лиги по футболиста

Настоящата законна половинка на фанатично религиозния, метросексуален бивш футболен национал Благой Георгиев – Есмер Омерова, затвърди съмненията за ориентацията на ритнитопковеца.

Пред московски сайт за светски новини футболната съпруга коментира, че мъжествеността не се определя от това дали си лягаш с жени или с мъже, а от щедростта, искреността и характера, съобщи „Таблоид“.

Това по принцип е така, но консервативната руска преса веднага видя в думите й категоричен намек, че Благо в най-добрия случай ходи по двата бряга. Есмер пък няма против хомосексуалните му залитания, доколкото той продължава да я дарява с правилното отношение и материални придобивки, разбира се, като апартамента в Москва, който халфът на Оренбург й подари в началото на годината 

Съмненията относно зле прикрития хомосексуализъм на Благой Георгиев датират от повече от десетилетие. Той всячески се опитва да ги опровергае с десетки безразборни връзки с различни известни и не дотам жени, повечето със съмнителна чистоплътност и репутация, но маниакалните грижи за външния вид и типичното за мека китка маниернечене издават нежната му душа.

Есмер и Благо

Преди малко повече от две години Благо беше обвинен в еднополови залитания директно в национален ефир. Тогава двете бръмчалки в Къщата на „ВИП Брадър“ - Катрин Вачева и Моника Валериева, дискутираха наклонностите на Георгиев по повод сватбата му с Есмер.

Георгиев имаше и притеснително близки отношения с известен коафьор с предпочитания към футболистите.

Дали Благо наистина се радва на мъжки ласки или само му се иска остава загадка, но е безспорен факт, че където и да отиде, с ярката си визия е истински магнит за гейовете. Официалната му страница във Фейсбук се радва предимно на вниманието на нежни представители на силния пол, които не спират да засипват с комплименти изваяното тяло на футболиста.

Гей икона

Гей икона

Благо Джийзъса, мокрият сън на нежните момчетаКоментари (2)

enlaSy Поставщик карьерных шин 315 80 R22.5 китайского производства LANVIGATOR
12.12.2021 02:38 / Отговор
Offip При содействии нашей логистической компании мы сможем обеспечить услуги по отгрузке товаров из КНР своим партнерам без трудности. Наш международный сервис востребован за его безопасность и выгодность. Мы предоставляем все наши услуги в должном порядке без каких-то препятствий. Больше того, мы оказываем таможенные услуги по индивидуальным ценам. «ВЭД ЛАЙН» https://ved-line.ru предлагает всеобъемлющий спектр ресурсов в целях импорта товаров из Поднебесной в Российскую Федерацию. Мы, таможенный импортер «ВЭД ЛАЙН», стараемся предоставить совершенный сервис импорта товаров для ваших нужд. Мы предоставляем услуги «под ключ», когда товары доставляются от китайского производителя и поставляются к согласованному месту.
26.02.2022 04:28 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати