Меню

Избрани новини

Клюкарник

Благо е на двата бряга, намекна Есмер

Нежни момчета точат лиги по футболиста

Настоящата законна половинка на фанатично религиозния, метросексуален бивш футболен национал Благой Георгиев – Есмер Омерова, затвърди съмненията за ориентацията на ритнитопковеца.

Пред московски сайт за светски новини футболната съпруга коментира, че мъжествеността не се определя от това дали си лягаш с жени или с мъже, а от щедростта, искреността и характера, съобщи „Таблоид“.

Това по принцип е така, но консервативната руска преса веднага видя в думите й категоричен намек, че Благо в най-добрия случай ходи по двата бряга. Есмер пък няма против хомосексуалните му залитания, доколкото той продължава да я дарява с правилното отношение и материални придобивки, разбира се, като апартамента в Москва, който халфът на Оренбург й подари в началото на годината 

Съмненията относно зле прикрития хомосексуализъм на Благой Георгиев датират от повече от десетилетие. Той всячески се опитва да ги опровергае с десетки безразборни връзки с различни известни и не дотам жени, повечето със съмнителна чистоплътност и репутация, но маниакалните грижи за външния вид и типичното за мека китка маниернечене издават нежната му душа.

Есмер и Благо

Преди малко повече от две години Благо беше обвинен в еднополови залитания директно в национален ефир. Тогава двете бръмчалки в Къщата на „ВИП Брадър“ - Катрин Вачева и Моника Валериева, дискутираха наклонностите на Георгиев по повод сватбата му с Есмер.

Георгиев имаше и притеснително близки отношения с известен коафьор с предпочитания към футболистите.

Дали Благо наистина се радва на мъжки ласки или само му се иска остава загадка, но е безспорен факт, че където и да отиде, с ярката си визия е истински магнит за гейовете. Официалната му страница във Фейсбук се радва предимно на вниманието на нежни представители на силния пол, които не спират да засипват с комплименти изваяното тяло на футболиста.

Гей икона

Гей икона

Благо Джийзъса, мокрият сън на нежните момчетаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати