Меню

Избрани новини

Звездите

Кариерата на Брендън Фрейзър се сринала след отказ на гей оферта

Актьорът избягал след брутална хомо атака

Ето, че се намери  и мъж, който да се оплаче от секс тормоз в Холивуд. Оказва се, че това се случва и на мъжете, но не толкова често. Брендън Фрейзър е един от тях.

49-годишният актьор призна, че през 2003 година е бил жертва на сексуален тормоз от страна на Филип Бърк, бившият президент на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд, които раздават наградите Златен глобус. И според него това е една от причините за упадъка на кариерата му. Всичко се случило на служебен обяд в Бевърли Хилс.

„Протегна лявата си ръка и ме хвана за задника. С един от пръстите си ме хвана за интимните части и започна да го движи. Почувствах се ужасно зле, почувствах се като малко дете, щях да се разплача. Станах и си тръгнах. След това казах само на жена си и на никой друг“, разказа в интервю Брендън Фрейзър. След случилото сe изпаднал в депресия, като започнал да обвинява себе си.

Друга причина за западането на кариерата му били каскадите, които го карали да си прави сам, в следствие на което тялото му било напълно увредено. В продължение на седем години непрекъснато лежал по болници за различни операции – предимно на гръбначния стълб.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза