Меню

Избрани новини

Пикантерии

Развратник! Майкъл Дъглас си го извадил и свършил пред своя служителка

След оргазма актьорът благодарил с думите „Ти ми помогна…“

Холивудската звезда Майкъл Дъглас попадна под ударите на обвинение, което шокира обществото.  По думите на известна репортерка, актьорът легнал на пода, разкопчал панталоните си и мастурбирал пред нея, съобщи Contactmusic.

Чак сега Сюзън Броди разказва публично за странното преживяване, което според нея е станало през 80-те години на миналия век. Тогава тя работела в нюйоркските офиси на основаната от Дъглас компания "Стоунбридж прадъкшънс".

"Той обикновено ходеше бос и носеше синя риза, разкопчана на пъпа - разказва тя за Hollywood Reporter, припомняйки си срещите в неговия апартамент и уверявайки, че системно е била обект на неуместни сексуални намеци от негова страна. - Сядах върху жълто канапе в стаята и си водех бележки".

Броди отбелязва, че през 1989 г., когато двамата обсъждали идеята за създаване на персонаж, подобен на Извънземното, работодателят й свалил облегалката на стола си и се свлякъл на пода.

Вал Килмър

"Той свали ципа си и макар че продължаваше да се изказва ласкаво за предложенията ми, гласът му се понижи с поне половин октава - поясни Броди.

"Вперих поглед в него и видях, че е пъхнал двете си ръце в разкопчания си панталон. Няколко секунди по-късно гласът му стана дрезгав и си дадох сметка, че е получил оргазъм".

Броди отбелязва, че незабавно затворила бележника си и напуснала помещението.

"Не промълвих нито дума - пояснява тя. - Почувствах се унижена. Стигнах до извода, че той може да прави каквото поиска, защото е много по-влиятелен от мен. Майкъл тръгна бос след мен до асансьора, като бе закопчал панталоните и ризата си. След това ми благодари и ми каза, че съм му помогнала.

Изявлението й идва, след като Майкъл Дъглас отхвърли възможността да е тормозил сексуално служителка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза