Меню

Избрани новини

Пикантерии

Алекс Раева благодари на бившия си за шамарите

Сега тя твърди, че е намерила щастието

Поредица от неуспешни връзки и редица болезнени уроци предшестват личното щастие на Александра Раева, която този септември ще навърши 38 години.

Сега тя най-сетне изживява голяма, щастлива любов. За нея тя призна преди време, но предпочете да не разкрива самоличността на новия мъж до себе си. Тогава каза само, че е малко по-голям, познавали се отдавна, но в един момент се преоткрили. 
„За първи път се чувствам сигурна! Спокойна съм, улегнала в тази връзка”, откровена е Алекс, която освен певица, е и неизменна водеща на „Х Фактор” заедно с Мария Игнатова.

Мисля, че аз не съм била зарязвана, ако така може да се каже. Но това не означава, че не преживявам нещата. Аз не си тръгвам защото някой ми е изневерил или нещо се е случило, а просто защото съм осъзнала, че просто не мога да бъда с този човек. Няма да ми е добре занапред, т.е. аз си тръгвам в един момент, в който все още обичам човека, и тогава е трудно. И във всичките ми връзки общо-взето е така”, откровена е Алекс Раева.
Изключение може би е връзката, предшестваща тази с диджей Дончо. Певицата имаше отношения със столичния бизнесмен Камен Атов, а след раздялата им призна, че е била жертва на непрестанен психически и физически тормоз.

„От тази връзка произлезе дайвинга… и много уроци. Много съм му благодарна, дори и за шамарите – буквалните и не буквалните, защото това учи на много. Разбира се, ако можеш да си извадиш изводите от тези неща”, споделя певицата в пълно противоречие с поддръжниците на Истанбулската конвенция.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати