Меню

Избрани новини

Звездите

Сани Алекса за шведа: „Наричаше ме ку*ва… от боя, пяна ми излезе от устата“

Сани Алекса

Зверски пребитата певица се срамува, че се е връщала при насилника си

„Музикалният бизнес в България произвежда леки жени. Така е и всички го знаят. Не ми беше трудно да напусна България. Исках да срещна любовта си, да имам свой живот. Но това, което ми се случи, доста ме разтърси“. Това сподели пред Мариян Станков - Мон Дьо Сани Алекса. Певицата за пореден път говори за тормоза от половинката си - швед.

"След като първия път бях в болница на 31 март, не исках да кажа на баща ми какво се е случило. Той (мъжът ми) не спираше да ми пише колко ме обича. Като че ли трябваше да си дам шанс, защото го обичах. Тогава бях много уплашена, защото той ме хвана за гушата и ме блъсна в стената. Просто е най-болезненото на някой, на който си дал душата и тялото си, да се държи така. Толкова силно ме беше удрял, че ми излезе пяна от устата, а той просто загаси лампата и си излезе", сподели Сани.

Сани Алекса

"Този, на когото си дал душата и тялото си и ръцете, с които те е прегръщал, да се държи така...", не скри сълзите си Сани.

"Срам ме беше. Защото аз съм си го избрала, да не го е избрал някой друг. Ако не го бях постнала това във Фейсбук, може би пак щях да се върна при него. Срам, не срам, но това ми помогна да не се върна при него. Сега ме е сам, че съм се връщала при него и съм му прощавала", заяви певицата. 

Тя призна, че най-силната обида, която е чувала от вече бившия си, е "ку*во": "Когато се запознах с него, беше джентълмен, подаряваше ми цветя. Алкохолът е много лошо нещо!". 

Сани Алекса и Сами



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати