Меню

Избрани новини

Звездите

Обвиненият в сексуален тормоз Кейси Афлек проговори

Две жени го обвиниха за нанесен такъв по време на снимките на филма „Все още съм тук“

Актьорът Кейси Афлек проговори за обвиненията за сексуален тормоз срещу него, след като много хора разкритикуваха избора му за носител на тазгодишната награда „Оскар“ за най-добър актьор, съобщи ПА.

„Мисля, че колкото и да е лошо отношение към някого по каквато и да е причина е неприемливо и порицаемо. Всеки заслужава към него да бъде проявявано уважение на работното място, а и навсякъде другаде“, каза той пред в-к „Бостън глоуб“.

Що се отнася до критикуващите избора му за най-добър актьор, той отговори, че „не може да направи нищо, освен да живее, както досега, и да говори за собствените си ценности и как през цялото време се старае да ги спазва“.

Две жени обвиниха братът на Бен Афлек в сексуален тормоз на работното място по време на снимките на филма „Все още съм тук“. Той се договори с тях извънсъдебно, като в споразуменията имаше клаузи да не бъдат обсъждани повече обвиненията.

На 26 февруари Кейси Афлек спечели награда „Оскар“ за най-добър актьор за играта си в „Манчестър до морето“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза