Меню

Избрани новини

Звездите

Швед преби певицата Сани Алекса като куче (снимки +16)

Сани Алекса
Снимка: Фейсбук

Рут Колева изригна веднага срещу насилниците

Певицата Александра Апостолова, станала популярна с псевдонима си Сани Алекса от първия сезон на Х-Фактор е била брутално пребита от своя приятел швед.  На снимките, публикувани в социалната мрежа Фейсбук се вижда, как момичето е с окървавено лице, подутини и синини по краката и ръцете.  Българката е приета в болница след нанесения й побой.

Александра Апостолова

Александра Апостолова

Сани Алекса пребита от шведския си приятел

От известно време певицата живее в Швеция с приятеля си Сами. Именно той е човекът, който я е пребил, поне така твърди самата тя в социалните мрежи.

Веднага след това започнаха всякакви коментари, но се появиха и перчещи се мъже, които изразиха мнението, че си го е заслужавала.Разбира се още от самото начало се появиха спекулации, че подобен зверски побой не е имало, а всичко е само много добър грим. Това обаче провокира певицата Рут Колева отново да заяви своята позиция на висок глас, силно и ясно. Под снимките на Сани Алекса тя написа: 

„КАКВИ ХОРА КОМЕНТИРАТ ТУК? Какво ви има? Каква е тази безподобна злоба и ненавист? На кой здрав мозък, може да му се роди мисълта, че това е грим или фотошоп? Вие сте болни, лишени от човечност орки! Не мога да повярвам каква паплач съществува в България. Засрамете се. Изроди“.

Динко Вълев

Самата Александра все още не е говорила публично за случилото се, но обнови корицата на Фейсбук профила си с посветен на борбата с насилието над жените фотос.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати