Меню

Избрани новини

Пикантерии

Шведа пребивал Сани Алекса системно щом се напиел (видео)

Сани Алекса
Снимка: Фейсбук

Българите били цигани, телевизиите лъжели за ритната камериерка в Слънчев бряг, смятал насилникът

Спор с приятеля й относно инцидента с ритнатата от шведски турист камериерка в Слънчев бряг възпламенил агресията и последвалия побой над финалистката от Х Фактор Сани Алекса, разкри самата певица.

Вчера вечерта тя се включи на живо в предаването на Милен Цветков, а днес разказа още подробности от ефира на сутрешния блок на NOVA:

Сани Алекса

„Днес ще отида в полицията, за да поискам ограничителна заповед. Той обиждаше българите, наричаше ни цигани. Гледахме репортаж за камериерката в Слънчев бряг, той каза че, телевизиите и медиите манипулитали случилото се ...“, заяви жертвата на домашно насилие, която в момента се крие при баща си.

От известно време певицата живее в Швеция при приятеля си. В неделя в тя публикува във Facebook свои снимки, на които тя е с окървавено и подуто лице. В поста ситя уточнява, че е жестоко пребита от приятеля си, който е шведски кражданин. Певицата се запознава с него преди 6-7 месеца.

Сани Алекса и Сами


„Имахме доста проблеми. Преби ме преди 2-3 месеца, бях в болница, полицията го арестува. Той ми обещаваше, че няма да се повтори и аз отново се върнах пори него, тъй като вярвах, че ще се промени”, сподели Сани.

Тя заяви, че единственото, което иска, е справедливост. „В момента той не е арестуван. Полицията тук е доста толерантна. Вероятно не са го задържали, тъй като не е буйствал”, обясни тя.

Sammy Key Sward

Sammy Key Sward

Насилникът Сами Кей / Sammy Key Sward


Приятелят й, чието име тя не пожела да споменава, тъй като заплашил да я съди, в момента е безработен, бивш футболист и боксьор, който харчи парите от продадена наскоро малка IT компания се казва Сами Кей (Sammy Key Sward).
„За съжаление жените, жертви на домашно насилие, се чувстват виновни. Чувствах се виновна, че се върнах при него”, отговори на въпроса насаждал ли е чувство на вина у нея побойника.

Александра Апостолова

Александра Апостолова

Сани Алекса пребита от шведския си приятелКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати