Меню

Избрани новини

Риалити

Първо в LifeOnline! Криско вбеси Мария Илиева! Вкарва Атанас Колев в „Adamand Records“

Очаква се песните на варненеца да се разпространяват от компанията на Криско

Поредното доказателство, че за Криско не съществува приятелство, а само пари, е налице.

Рапърът е твърдо решен да прави пачки и да загърби приятелството си с Мария Илиева.

Доказателството идва с новината, че тийн идолът Атанас Колев е подписал продуцентски договор с лейбъла на Криско „Адаманд Рекърдс“, научи репортер от LifeOnline.bg от свои източник.

Така варненецът става поредната звезда от каталога на компанията, но това със сигурност няма да се хареса на бившия му продуцент Мария Илиева.

Припомнете си, че Атанас Колев се прочу покрай участието си в Х Фактор, след което съдийката Мария Илиева го придърпа в своя лейбъл „Стерео стая“, и както обича да смесва професионалните с личните отношения, съвсем скоро вкара 17 годишния тогава ученик в кревата си.

За по-малко от две години Наско разбра че е „Чуек“ и бързо се окопити в обстановката.

Светна се, че „учителката“ му само го използва, и то по всички начини.

Не стига, че постоянно задоволявала низките си страсти с младото тяло на стройния баскетболист, ами и го държала без пари, като не плащала полагащите му се заработки, и само го залъгвала, че ще стане голяма звезда, издават от лагера на изпълнителката на „Нищо“.

Скоро търпението на Колев се изчерпва и през зимата на 2017 той изригна срещу любящата си шефка, като разказа за злоупотребите и лицемерието й в песни и няколко доста серт Фейсбук поста.

Говори се, че тогава Мария Илиева се заклела, че ще го съсипе и той повече няма да се качи на голяма сцена.

За целта, застаряващата поп кралица пусна пипалата си и спря достъпа на Колев до основните и най-разработени канали за популяризиране на евентуалната му продукция.

Клюкарите разказват, че бившата любовница вдигнала телефона и предупредила всички свои приятели и колеги от музикалния бранш, че Колев вече е персона нон грата.

Което автоматично означавало, че ако някой му подаде ръка й обявява война.

Така голям YouTube канал за БГ музика отказва да разпространява продукцията на самотния войн. Саня и Криско също си пасуват.

Доскорошните авери Павел, Венци и други подвластни на големите лейбъли музикални васали се дистанцират от разбунтувалият се срещу статуквото младеж с остър език.

Радиостанции и телевизии също пренебрегват новите парчета на непокорния, а продуцентката му Мария Илиева е свалила всички солови клипове от мрежата и е забранила ротацията на песните по радио и телевизия.

Чисто лично пък, изоставената кугърка е изтрила всички снимки с бившия си невръстен любовник от профилите си в Инстаграм и Фейсбук.

Въпреки всички тези опити, волята за успех на Атанас Колев да бъде съкрушена, той не спря да работи, въпреки, че едновременно с правенето на музика усилено заляга над уроците, тъй като учи медицина във Варна.

Каналите му в YouTube, Инстаграм и Фейсбук бързо натрупаха хиляди последователи.

Сприятели се с много независими музиканти като Гери-Никол, Димчо, Чефо, Алек Сандар и др.

Равносметката е, че за една година без Мария Илиева Наско издаде седем макар и леко посредствени песни, а няколко телевизии, в които бившата му няма влияние, го каниха за интервюта.

Явно упоритостта и неговата находчивост плюс харизматичната му визия са дали сигнал на подушващия печалбата от километри Криско, който е успял да прикотка баскетболиста с предстояща медицинска кариера.

Предполага се, че вече опареният от предишните си продуценти рапър е предвидил всички подводни камъни очакващи го по време на съвместната му работа в Криско.

Припомнете си, че преди няколко дни друг финалист от Х Фактор – Моисей заяви, че никога повече не би работил с Криско, като го нарече „Най-големият използвач“.

Вчера LifeOnline.bg първо съобщи, че Атанас Колев е записал дует с чалга иконата Галена, която ще се появи на бял сват съвсем скоро!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза